Top četiri ljetne destinacije za budget manji od 300 €
Posted by putujmojeftino on 28th April 2015
| 77308 views

Top četiri ljetne destinacije za budžet do 300 eura po osobi.  Ako tražite odlične destinacije za putovanja ove godine i imate na raspolaganju samo 300 eura ili manje onda preporučujemo da pogledate ostatak teksta u kojem možete pronaći 4 najbolje destinacije na kojima možete boraviti za manje od 2000 kuna po osobi. Ukoliko se odlučite za ove destinacije smještaj svakako potražite i pogledajte ovdje:  REZERVACIJE HOTELA

 

Source: Kwest/Deposiphotos
Source: Kwest/Deposiphotos

1) Santorini
Ako ste ikada htjeli rezervirati putovanje u Santorini mogli ste vidjeti da vas putničke agencije traže preko 700 eura  za putovanje do Santorinija no istina je da je ova destinacija vrlo povoljna ako se malo potrudite i samostalno organizirate putovanje iz Zagreba, Beča, Beograda ili iz Venecije (Novo – letovi iz Zagreba su dostupni). Avionske karte za ljetne mjesece mogu se pronaći već od 100 eura, smještaj na Santoriniju zna biti vrlo povoljan, kombinirate li let iz Venecije s pet noćenja na Santoriniju cijena putovanja iznosit će manje od 300 eura što je dvostruko povoljnije od cijene koju traže putničke agencije. Napominjemo kako ovo vrijedi za rane rezervacije, trebate rezervirati prije travnja.

KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE HOTELE NA SANTORINIJU

 

2) Sicilija
Sicilija je zasigurno jedna od nama najbližih i vrlo poželjnih destinacija. Do Sicilije je najjednostavnije i najpovoljnije letjeti iz Trsta ili Venecije. Do Trsta možete autobusom, osobnim automobilom ili uz uslugu prijevoza goopti koji vam nudi prijevoz od kućnog praga u Zagrebu ili autobusnog kolodvora do zračne luke u Trstu po vrlo povoljnoj cijeni. Prijevoz do Trsta stoji oko 10 eura, dok avionske karte možete pronaći za manje od 50 eura,  što vam ostavlja i više od 250 eura po osobi za smještaj. Budget od 300 eura bit će dovoljan za smještaj 8 dana, povratni let i gorivo ili autobus do zračne luke kod Trsta.

KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE HOTELE NA SICILIJI

3) Malta
Malta je predivno ljetno odredište, ali nažalost još jedna destinacija za koju putnčke agencije traže dosta novca. Želite li putovati gotovo dvostruko jeftinije najbolje je putovati iz Zagreba, Beograda ili Venecije. Cijene letova su dostupne već od 20 eura po osobi, ali ih je potrebno rezervirati nekoliko mjeseci prije ljeta. Cijene smještaja rastu kako se ljeto približava i cijene u kolovozu mogu biti znatno drugačije od onih u lipnju ili početkom srpnja. Najbolju cijenu hotela možete pogledati na stranici Booking.

KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE HOTELE NA MALTI

4) Otok Krf

Otok Krf je jedan od najslikovitijih otoka Grčke i ima odličnu ponudu restorana, kafića i hotela, a poznat je po odličnim plažama i mnogobrojnim atrakcijama. Do otoka Krfa možete za manje od 100 eura avionom iz Zagreba, Niša, Venecije ili Beča.. Smještaj za 6-8 noćenja u prosjeku će vas stajati dodatnih 150 eura po osobi. Ponude možete pogledati ovdje – ljetovanja na Krfu.

Pogledajte i naše druge članke: