Booking.com
Stvari koje svaki putoholičar mora napraviti
Posted by putujmojeftino on 25th September 2015
| 8687 views

Smatrate se zaljubljenikom u putovanja? Vi ste putoholičar? Pogledajte naše preporuku što svaki putoholičar mora napraviti za života. Ostavite nam komentar i recite nam koliko ste ovih stvari već napravili, a koje su vam sljedeće na redu za napraviti.  Neke od ovih stvari su dosta povoljne i jednostavne za napraviti dok su druge skupe.

 

 

1) Luksuzna vožnja vlakom

Voznja vlakom 1
Source: Photocreao/depositphotos

Rekli smo luksuzna što ne znači da mora biti romantična. Luksuzna vožnja ne mora nužno biti skupa. Vožnja do Venecije do Rima u prvoj klasi Italo vlaka iznosi 30 eura, a prućit će vam predivno iskustvo najboljeg vlaka u Europi. Dobar izbor je i vožnja od Pariza do Venecije koja stoji nešto više od 70 eura za prvu klasu, a osjećati ćete se kao u filmu Turist. Za one dubljeg džepa idealna vožnja bila bi od Moskve do Rige, takva vožnja iznosi od 200 eura za ekonomsku ili 400 eura za prvu klasu. Još jedna od odličnih vožnji vlakom je i ona od Nice do Moskve.

Source: Kotangens/depositphotos
Source: Kotangens/depositphotos

2) Let balonom
Letjeti balonom možete na mogim destinacijama svijeta, ali samo je nekoliko onih posebnih. Jedna od najljepših vožnji balonom Myjanmar, dok iza nje ne zaostaje let iznad Kapadokije. Nešto skuplji let balonom, ali posebno luksuzan je let iznad Toskane. Za one koji imaju nešto veći budžet dobra opcija je privatni let za parove.

 

Photo: stetsik/Depositphotos
Photo: stetsik/Depositphotos

3) Krstarenje

Malo tko si može priuštiti prekooceanska krstarenja ili ona oko svijeta. Na žalost i mnoga riječna krstarenja su skupa pa samim time preporučujemo da barem odete na MSC krstarenje Mediteranom. Ukoliko si možete pruštiti riječno krstarenje preporučujemo krstarenje Rajnom ili Dunavom.

Source: photocreo/depositphotos
Source: photocreo/depositphotos

4) Safari
Safari je nešto što si i sami želimo, ali na žalost još uvijek si nismo priuštili. Smatramo kako je ovo zasigurno jedna od onih stvari koje bi svaki zaljubljenik u putovanja i svijet morao okusiti. Safari je predivno iskustvo koje podiže razinu adrenalina, a i sam posjet Africi i pogled na predivnu floru i faunu je zaista nešto posebno.

 

Road trip 2
Source: depositphotos

5) Road trip

Najpoznatiji Road trip je Route 66, ali naravno nije jedini niti mora biti najljepši. Zbog visoke cijene avionske karte do Amerike i potrebe vize preporučili bi jedan europski road trip po vašem izboru. Za one željne avanture i adrenalina tu je nezaboravno putovanje automobilom kroz Indiju.

 

Source: Youtube/Screenshot
Source: Youtube/Screenshot

6. Večera na Maldivima ispod mora

Posjetiti predivne Maldive i Conrad i večerati u jedinstvenom restoranu ispod mora.

 

Pogledajte i naše druge članke:

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close