Top 4 najljepša mjesta SAD-a
Posted by putujmojeftino on 20th May 2015
| 2455 views

Top 4 najljepša mjesta SAD-a
Uzevši u obzir veličinu SAD-a i sva predivna mjesta koja mjesta posjeduje bilo je teško izdvojiti četiri. Mi smo se odlučili za prirodne ljepote i u ovom članku vam donosimo ljestvicu četiri najljepša mjesta SAD-a.

 
Havaji
Havaji se nalaze na samom kraju svijeta daleko od kolijevke američke revolucije. Predivni koraljni grebeni, pješčave plaže i maglom obavijeni vulkanski vrhovi najstarijeg otoka Havaja, predivni Hanakapi’ai slapovi i šarenilo tropskog cvijeća na brdu koji stvaraju predivan ritam boje i svijetla koji vas naprosto mami da posjetite Havaje.


Nacionalni park Grand Canyon
Nacionalni park Grand Canyon je 15. najstariji nacionalni park u SAD-u, a nalazi se u Arizoni. Središnji dio parka je Grand Canyon, kanjon rijeke Colorado i smatra se jednim od sedam svjetskih čuda. Kanjoj je istaknuta točka parka, cijenjena zbog svoje dubine, veličine i slojeva šarenih stjena od kojih se sastoji.


Red Rock Country (Sedona, Arizona)
Red Rock Country je mjesto koje je Hollywood za vrijeme svojih zlatnih dana kad god bi želio prikazati ljepotu Zapada, prikazao je upravo ovo mjesto. Mnoge televizijske emisije i filmovi su snimani na ovom području. Prije dolaska i nastanka kamere, ovo mjesto su naselili Indijanci koji su proizveli mnoge kulture i kreativne glazbenike. Ovdje se nalaze stijene koje pružaju osjećaj bezvremenosti.


Nacionalni park Yellowstone
Nacionalni park Yellowstone je prvi nacionalni park u SAD-u. Poznat je po svojoj divljači, ekosustavu i mnogim geotermalnim mogućnostima, posebno gejzir Old Faithful koji je jedan od prepoznatljivih značajki parka. Yellowstone Lake se smatra jednim od najvećih jezera na velikoj nadmorskoj visini u Sjevernoj Americi, smješten iznad Yellowstone Caldera supervulkana na kontinentu. Jedna od značajki je ovog nacionalnog parka je Greater Yellowstone, najveći preostali ekosustav u sjevernom umjerenom toplinskom pojasu.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close