Sjedala u avionu
Posted by putujmojeftino on 14th March 2015
| 2821 views

Sjedala u avionu
Gotovo svi volimo sjediti uz prozor i uživati u pogledu na nebeska prostranstva, ako nije maglovito i oblačno uživati u pogledu na planine prekrivene snijegom, rijeke koje vijugaju prema svome ušću, otoke rasute morskim prostranstvima ili svijetla gradova ukoliko letite noću. No nije svako sjedalo kraj prozora neće vam pružiti ovako lijepe prizore. To sigurno znaju oni koji su sjedili pokraj krila aviona i za vrijeme leta gledali samo u krilo. Nisu bajna niti ona sjedala rezervirana u zadnji tren, u sredini, između nepoznatih ljudi koje ćete, ukoliko poželite ustati, morati zamoliti da se ustanu.
Ukoliko letite na duže staze pretpostavljamo da vam je važno da naslon sjedala možete spustiti. Vjerojatno niste ni razmišljali o tome da se sjedala u zadnjem redu ekonomske klase ne mogu spustiti. Najviše mjesta za noge u ekonomskoj klasi imaju sjedala u prvom redu koja su obično u većini zrakoplovnih kompanija rezervirane za roditelje s malom djecom do dvije godine starosti.
Na web stranici www.seatguru.com obrađeni su podaci nekoliko zrakoplovnih kompanija i tipova zrakoplova kojima lete. Nude dodatne informacije koja sjedala valja izbjegavati, koja su poželjna, kolika je širina sjedala i sl. Ova stranica nudi i informacije o mogućnosti putovanja kućnog ljubimca kao i mnoge druge informacije vezane uz let kao što su informacije vezane za let maloljetnih osoba bez pratnje odraslih, savjeti za check-in.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close