Pet najljepših krstarenja rijekama Europe
Posted by putujmojeftino on 14th July 2015
| 5877 views

Pet najljepših krstarenja rijekama Europe
Zasigurno ćete se složiti kako je krstarenje rijekama predivno iskustvo. Usput možete vidjeti sela, gradove i uživati u najslikovitijim pogledima na mjesta kroz koja prolazite. U ovom članku vam donosimo pet nejljepših riječnim putovanja Europom. Hotele uvijek potražite na: HOTELSCOMBINED

Rhine river
Izvor: depositphotos

1) Rajna
Rajna je jedna od najljepših rijeka u Europi. Izvire u švicarskim Alpama u Graubündenu, teče kroz Njemačku i ulijeva se u Sjeverno more u Nizozemskoj i to je ujedno jedna od poznatih ruta predivnih krstarenja rijekama. Njemačkom se plovi pokraj Schwarzwald regije, prekrasnim Kölnom gdje možete vidjeti predivne dvorce, u Nizozemskoj se možete vjetrenjačama. Kada se zaustavite u Francuskoj možete uživati na izletu u grad Strasbourg.

peniche on the seine river in the city of Paris in france
Izvor: depositphotos

2) Siena
Postoje mnoge rute krstarenja Francuskim rijekama, no jedna od najromantičnijih je krstarenje Seinom. Kako biste vidjeli rijeku i uživali u svim ljepotama pokraj kojih teče, istražite Pariz krstareći Seinom, krenite na luksuzni brod kojim možete otkriti ljepotu francuskih sela, ovdje ćete naići na predivne plaže, srednjovjekovnu arhitekturu Rouena i raskošne vrtove Giverny kao i razne druge ljepote.

rijeka po italija
Izvor: depositphotos

3) Po
Rijeka Po je za romantične duše. Ovo je najduža talijanska rijeka koja izvire u Cottian Alpama i ulijeva se u Jadransko more. Prolazi kroz predivne krajolike uključujući grad Veronu, koju su proslavili Romeo i Julija i kao i druge predivne talijanske gradove.

dunav bec
Izvor: depositphotos

4) Dunav
Dunav prolazi kroz sveukupno devet država i druga je po dužini rijeka Europe. Izvire u Schwarzwaldu u Njemačkoj, prije svog ušća u Crno more prolazi pored mnogih prirodnih ljepota i raznih znamenitosti.

Loire
Izvor: depositphotos

5) Loire
Loire je najduža rijeka Francuske, uvrštena je na UNESCO-v popis svjetske kulturne baštine. Prolazi kroz brojne vinograde, prekrasna sela, malene srednjovjekovne gradove i neke od najljepših pejzaža Francuske.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close