Najbolje destinacije za putovanja u listopadu
Posted by putujmojeftino on 15th July 2015
| 8569 views

Donosimo vam ukratko pregled najboljih destinacija za putovanje u mjesecu listopadu. Ono što je bio glavni izbor destinacija je to da sve ove destinacije imaju super vrijeme za vrijeme mjeseca listopada. Jednostavnim klikom na fotografije možete pogledati destinacije po našem izboru dok klikom na link za preporuku hotela odmah možete vidjeti i kvalitetan, ali pristupačan hotel. Ukoliko tražite dodatne informacije o klimi, cijenama i ostalom preporučujemo da kupite vodič na stranicama Lonely Planet. Za svaku kupnju iznad 250 kuna imate pravo na besplatnu poštarinu.

Dominikanska Republika

Hotel koji preporučujemo je: TROPICAL ISLAND APARTHOTEL

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE U DOMINIKANSKOJ REPUBLICI

Punta Cana Dominican Republic

Karibi, Aruba

Karibi još uvijek imaju ‘mokri’ dio sezone no Aruba je jedna od destinacija za koju se ne trebate bojati.

Hotel koji preporučujemo je: LITTLEDAVID GUESTHOUSE

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE NA ARUBI

Source: Matfron/Aruba/Depositphotos
Source: Matfron/Aruba/Depositphotos

Cancun, Meksiko

Cancun je jedna od najljepših destinacija za putovanja u listopadu. Vrhunska klima, odlične temperature, vrhunski resorti i predivne plaže razlozi su zašto posjetiti čarobni Cancun.  Vrijeme u Cancunu za listopada je dio kišne sezone i upravo zato su cijene daleko povoljnije nego u ostatku godine, ali nije potrebno zabrinjavati se oko kiše, jer se radi o tropskom vremenu i kiše su krate.

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE U CANCUNU

Credits: Subbotina/Depositphotos
Credits: Subbotina/Depositphotos

Istanbul,

Istanbul još uvijek ima super vrijeme u listopadu i jedna je od najboljih destinacija za posjetiti u to doba godine.

Hotel koji preporučujemo je: ART CITY HOTEL FATIH

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE U ISTANBULU

Source: Masterlu/Depositphotos
Source: Masterlu/Depositphotos

Marakeš, Maroko

Hotel koji preporučujemo je: HOTEL ATLAS MEDINA

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE U MARRAKECHU

Kasto/123rf
Kasto/123rf

Barcelona

Barcelona ima akcije i sniženja kroz cijeli listopad do su temperature i dalje super što je idealna prilika za posjetiti ovaj dragulj Europe.

Hotel koji preporučujemo je: EDDYROOMS BARCELONA

KLIKNITE I POGLEDAJTE CIJENE U BARCELONI

Source: MikalaiM/123rf
Source: MikalaiM/123rf

 

 

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close