Besplatne atrakcije u Parizu
Posted by putujmojeftino on 30th September 2015
| 6096 views

Besplatne atrakcije u Parizu
Pariz nije jeftin grad, ali neke od njegovih glavnih atrakcija su besplatne i to je još jedan razlog da volite ovaj grad.

Louvre 2

Louvre i Musee d’Orsay
Jedne od glavnih atrakcija u gradu su muzeji. Prve nedjelje u mjesecu se ne naplaćuju ulaznice, a 14. srpnja je besplatan ulaz. Ulaz je uvijek slobodan za one mlađe od 18 godina, osobe s invaliditetom i njihove pomagače te za učitelje umjetnosti, povijesti umjetnosti i primijenjenih umjetnosti.

Pompidou 1

Pompidou
Jedan od najvažnijih zapanjujućih atrakcija moderne arhitekture u Parizu. Pompidou je također besplatan za one mlađe od 18 godina, osobe s invaliditetom i njihovih pomagača, nezaposlene i prve nedjelje u mjesecu je besplatan za sve. U njoj je besplatan WiFi i velika javna knjižnica u kojoj možete koristiti računalo.

Parkovi
Pariz je poznat po svojoj arhitekturi i po parkovima i trgovima. Slobodno je samo šetati gradom i biti impresioniran. Sjediti uz ribnjak u vrtu Tuileries (stolice su besplatne), pronaći trg Palais Royale ili Place des Vosges – najstariji planirani trg u Parizu. Nadalje, Parc des Buttes je omiljena travnata površina Parižana i ima prekrasan pogled na grad.
Pogled
Vi ne morate obići Eiffelov toranj za pogled na Pariz. Sacre Coeur nalazi se na najvišem brežuljku u gradu i ima odličan pogled besplatno.

Groblje Père Lachaise
To je jedno od najpoznatijih groblja na svijetu. Tu se nalaze posljednja počivališta Jima Morrisona, Oscara Wildea, Gertrude Stein i stotine drugih.

Notre dame 21
Crkve
Neke od najljepših na svijetu su u Parizu, a posjet njima je besplatan. Posjetite Notre Dame i Sacre Coeur. Naplaćuje se samo ulaz na toranj.

 

 

Pogledajte i naše druge članke:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close