Booking.com
Skrivena mjesta Europe koja morate otkriti
Posted by putujmojeftino on 2nd September 2017
| 3541 views

Ako ste posjetili sva ova mjesta onda vam dajemo naklon i zapravo vam zavidimo. Ovo su čarobna i skrivena mjesta Europe koje mnogi nikada ne posjete, a zaista bi trebali jer se radi o nekim od najljepših i najromantičnijih mjesta svijeta. Ostavite nam komentar – koliko ste ih već posjetili. Uzmite 30 eura popusta za smještaj klikom ovdje – Airbnb popust. Pogledajte povoljne hotela i apartmane klikom ovdje – Booking.com ili kupite avionske karte klikom ovdje – Skyscanner putovanja.

Credits. Colmar by Vichie8, Can Stock Photo

Colmar

Maleni Colmar sakrio se u srcu Francuske. Čarobni gradić koji će vas očarati svojom ljepotom. Grad koji ima savršen i najbolji spoj francuske i njemačke arhitekture.

credits: Manarola by ivankmit/depositphotos

Manarola

Čarobna Manarola nalazi se u Italiji i jedno je od najljepših mjesta za posjetiti u proljeće ili ranu jesen.

Credits: Ronda/Spain/Amoklv/Depositphotos

Ronda

Malena Ronda skriveni je biser Španjolske i jedan je od najčudnijih gradova u Europi. Ronda se nalazi na visokim stijenama, a legenda kaže da su s tih stijena u srednjem vijeku bacali vještice.

Source. Jojjijik/depositphotos

Hallstatt

Hallstatt mjesto i istoimeno jezero u Austriji je nešto što bi svatko trebao posjetiti za života jer se nalazi na manje od 5h autom iz Zagreba i radi se o jednom od najljepših mjesta na svijetu.

Credits: Annecy by SergiyN/can stock photo

Annecy

Još jedan predivan gradić smješten u Francuskoj.  Smješten u blizini dvorca koji izgleda kao da je izašao iz neke bajke, a kroz centar grada teče i predivna rijeka. Ovo je super romantična destinacija u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Source: Antonel/Depositphotos

Giethoorn

U predivnoj Nizozemskoj u blizini Amsterdama nalazi se maleno selo Giethoorn, a posjet njemu staviti će vas u situaciju kao da se nalazite u nekom bajkovitom filmu.

Credits: Delft/by Olgacov/can stock photo

Delft

Još jedan skriveni biser Europe. Vjerovali ili ne, ali ovo je strogo čuvana tajna u Nizozemskoj. Do Delfta možete brzo i jeftino vlakom iz Amsterdama.

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close