Vodič kroz trošak za putovanja (prvi dio)
Posted by putujmojeftino on 23rd March 2015
| 1849 views

Vodič kroz trošak za putovanja (prvi dio)
Poštovani!
Dobrodošli na stranice putujmojeftino. Danas Vam donosimo prvi od nekoliko članaka vezanih uz budget i putovanja.
Svakodnevno dobivamo mnogo upita možemo li za određenu svotu novca preporučiti putovanja. Kako nemamo vremena svakome pojedinačno odgovoriti smatramo da je najbolje napisati ovakav članak u kojemu ćemo vam objasniti kakva putovanja si možete priuštiti za određen budget.

 
Budget do 100€ po osobi
Za budget do 100€ po osobi možemo preporučiti nekoliko destinacija ovisno o tome gdje se nalazite. Ako se nalazite u Zagrebu budget od 100€ bit će vam dovoljan za trodnevno putovanje u Beograd ili Sarajevo (pokriveni troškovi prijevoza vlakom i smještaja u hotelima). Druga opcija je romantični vikend u luksuznom hotelu u Grazu, na Bledu ili nekom gradu na Jadranu. Zadnja opcija bi vam bila prijevoz vlakom do Budimpešte te jeftini let za Milano ili do Rumunjske plus smještaj do tri dana u hotelu. Naravno tu postoji opcija da osobnim automobilom posjetite Veneciju ili neki drugi grad Italije (Firenza ili Bologna).

 
Ukoliko se nalazite u Istri za budget od 100€ možete avionom do Frankfurta plus četiri dana boravka u hotelu, let do Stockholma plus tri do četiri dana u privatnom apartmanu (airbnb) ili autobusom do Trsta te let na Siciliju ili Sardiniju plus tri noćenja u hotelu.
Ukoliko se nalazite u Dalmaciji budget od 100€ može doslovno napraviti čuda. Naša preporuka je da tih 100€ iskoristite za let do Pariza plus četiri noćenja u hotelu, avionske karte za Rim plus tri dana u hotelu, let za Manchester plus tri dana u hotelu ili let za London plus tri dana u apartmanu (airbnb).
Kao što ste mogli primjetiti imamo svakog dana po barem jednu ponudu pomoću koje možete letjeti do jednog od europskih gradova plus boraviti nekoliko dana u hotelu ili apartmanu.
Ovaj članak bi vam trebao koristiti da vidite što sve možete sa 100€. Imate li bilo kakvih pitanja ostavite nam komentar u boxu ispod. Napominjemo kako sva ova putovanja imaju uključen prijevoz plus noćenje, neovisno o akciji prijevoznika postoji mogućnost da si priuštite nešto bolja putovanja za ovaj budget.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close