Turistički najdostupnije destinacije svijeta
Posted by putujmojeftino on 6th November 2015
| 1267 views

Turistički najdostupnije destinacije svijeta
S ubrzanim rastom svijetske populacije poslovna i turistička tijela i organizacije polako shvaćaju i razumiju potražnju ljudi za novim destinacijama i želju za putovanjima. Danas postoje mnoge vrlo zanimljive i dostupne svijetske destinacije do kojih možete bilo kad vrlo brzo i povoljno.

Source. Depositphotos
Source. Depositphotos

Singapur
Singapur je bez presedana najdostupniji grad cijele Azije pa i cijeloga svijeta. Povezan je s Europom, Azijom i Afrikom pa i s najudaljenijim destinacijama. Gotovo da ne postoji prijevozno sredstvo koje ne možete sresti u Singapuru.

Izvor: toxawww/Depositphoto
Izvor: toxawww/Depositphoto

Barcelona
Ovaj dragulj Španjolske i Gaudijeva ljepotica jedna je od najpopularnijih destnacija cijeloga svijeta. Barcelona je odlično povezana sa svim gradovima Europe, a niša lošija nije ni povezanost s Amerikom.

Source: Lakov/London/Aerial/Depositphotos
Source: Lakov/London/Aerial/Depositphotos

London
Osim što je jedna od najposjećenijih destinacija svijeta, London je i najpristupačnija destinacija. Gotovo da i ne postoji zračna luka iz koje ne možete po prihvatljivoj cijeni letjeti u London. Iz Hrvatske kroz sezonu možete do Londona i za manje od 19 eura. Najpovoljniji letovi su oni iz Osijeka i Zadra jer od tamo letove ustupa Ryanair. Iz Zagreba do Londona možete svakodnevno već od 120 eura. London će vam pružiti vrhunski shopping, kvalitetne restorane, mnogobrojne muzeje i razne druge atrakcije.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close