Top 8 najvećih hotela na svijetu
Posted by putujmojeftino on 21st May 2015
| 1788 views

Top 8 najvećih hotela na svijetu
Kada se odlučimo putovati obično tražimo poznate atrakcije destinacije u koju putujemo, najbolju hranu i naravno hotel u kojem ćemo odsjesti. U ovom teksu donosimo top 8 najvećih hotela svijeta.Klikom na link uz ime hotela možete otvoriti stranicu gdje imate fotografije, recenzije i cijene noćenja u hotelu.

 
1) First World Hotel – Klikni i saznaj više WORLD HOTEL
Ovaj predivni, ogromni hotel nalazi se u Maleziji u Genting Highlands Resort-u. Hotel ima više od 6000 soba, tematski park, trgovački centar… First World Hotel ima više od 80 trgovina, više od 90 restorana, vrhunski Cineplex, karaoke bar i casino. Hotel ima jedan zatvoreni tematski park i jedan otvoreni zabavni park. Izgrađen je na planini.

 

 

 
2) MGM Grand – Klikni i saznaj više MGM HOTEL
MGM Grand nalazi se u Las Vegasu i ima 5044 sobe. Sve u ovome hotelu je ogromno i masivno, ništa nije “između”. Od najvećeg kipa u SAD-u koji stoji na ulazu odoga hotela do kompleksa bazena koji se proteže na gotovo 6 hektara zemljišta. MGM Grand hotel ima više od 20 restorana, 6 barova i salona kao i dvije predivne kapelice za vjenčanja.

 

 

 

 
3) Luxor – Klikni i saznaj više LUXOR HOTEL
Luxor se nalazi u Las Vegasu i ima oko 4408 soba. Hotel je u obliku piramide i cijeli je izgrađen u egipatskom stilu. Unutar ovoga hotela se nalazi replika Tutankamonove grobnice. Hotel ima razne zabavne sadržaje, magične predstave i stimulator vožnje.

 

 

 
4) Ambassador City Jomtien Hotel – Klikni i saznaj više AMBASSADOR HOTEL
Ambassador City Jomtien Hotel nalazi se u Tajlandu. Ima oko 4239 soba. Hotel ima razne zabavne sadržaje, poznat je po sadržajima za surfere, teniskim terenima, igralištima odbojke, u ponudi imaju i mnoge vodene sportove na otvorenom. Imaju dobro opremljenu knjižnicu.

 

 

 
5) Hilton Hawaiian Village Beach – Klikni i saznaj više HILTON HOTEL
Hotel se nalazi u Honolulu i ima oko 3386 soba. Ovaj hotel ima jedan od najvećih bazena na svijetu koji se proteže na oko 3048 četvorna metra. Hilton Hawaiian Village Beach ima stanište divljači i uz razne druge aktivnosti ovaj hotel u ponudi ima organizirane vožnje podmornicom.

 

 

 
6) Palazzo – Klikni i saznaj više PALAZZO HOTEL
Hotel Palazzo nalazi se u Las Vegasu i ima oko 3066 soba. Atmosfera ovog luksuznog hotela slična je onoj u talijanskim vilama. Apartmani su masivni i uvijek su s dnevnim sobama, najsuvremenijom tehnologijom.

 

 

 
7) Venetian Macao  – Klikni i saznaj više VENETIAN MACAO
Venecijanski Macao nalazi se u Kini i ima oko 3000 soba. Ovaj kineski hotel je velo sličan onome u Las Vegasu i ima prostor dovoljno velik da u njega smjestite 80 aviona. Poznat je po tome da se u njemu događaju mnogu sportski i glazbeni događaji.

 

 

 
8) Paris, Las Vegas – Klikni i saznaj više PARIS LAS VEGAS
Paris hotel nalazi se u Las Vegasu. Ima 2916 soba od čega su 295 luksuzni apartmani. Sve je namješteno u europskom stilu, a ogromna replika Eiffelovog tornja nalazi se ispred hotela.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close