Top 6 destinacija za putovanje u 2016 godini
Posted by putujmojeftino on 12th June 2016
| 6682 views

Predstavljamo 6 najboljih destinacija za putovanje u 2016 godini. Od New Yorka pa sve do Istanbula, ovo je 6 top destinacija koje trebate posjetiti ove godine. Sve avionske karte za ove destinacije možete potražiti na svjetski popularnim tražilicama letova kao što su skyscanner ili kayak gdje možete brzo, povoljno i sigurno rezervirati avionske karte. Za vaš smještaj rado bi preporučili jednu od trenutno najpopularnijih stranica za rezerviranje apartmana, odlični airbnb. Što je airbnb i kako ga koristiti pročitajte ovdje. Za popust u iznosu od 25€ jednostavno kliknite ovdje, zatim na oznaku claim your credits. Ukoliko preferirate smještaj u hotelima najbolji izbor je stranica hotelscombined ili booking.

Source: Rabbit-75/Depositphotos
Source: Rabbit-75/Depositphotos

 

  1. New York

New York je jedan od najslikovitijih gradova Amerike i grad koji nikad ne spava. Veličanstvena Velika Jabuka je mjesto kojesvakako morate posjetiti. Ovaj grad ima nešto što će vas natjerati da se zaljubite, od predivne panorame Manhattana, shopping u buticima Pete avenije do štenje Central parkom.

Source: Pariz by Lakov/Depositphotos
Source: Pariz by Lakov/Depositphotos

 

  1. Pariz

Pariz je grad svijetlosti i grad romantike. Ima ogroman broj luksuznih resortana, predivnih parkova i spomenika kulture. Bogat je grad pun ljudi, zabave, romantike i zabavnih sadržaja. Grad koji morate posjetiti zbog mnogih znamenitosti kao što su Eiffelov toranj, katedrala Notre Dame ili zbog romantičnog krstarenja Seinom.

 

Source: TTstudio/Rim/Depositphotos
Source: TTstudio/Rim/Depositphotos
  1. Rim

Svi putevi vode u Rim. Rim je grad koji morate posjetiti ukoliko ste ljubitelj povijesnih i kulturnih znamenitosti. Od Koloseuma i Foruma do Vatkana, bazilike Sv. Petra do raznih remek dijela umjetnika poput Michelangela, sve to možete pronaći u Rimu.

 

Haghia Sophia/Lucianbolca/Depositphoto
Haghia Sophia/Lucianbolca/Depositphoto
  1. Istanbul

Ukoliko niste, svakako posjetite predivni Istanbul. Grad koji se prostite na dva kontinenta pravi je spoj starih i suvremenih elemenata. Ovaj živahni grad ima džamije stare i po nekoliko stoljeća, mnoge kulturne i povijesne znamenosti.

 

Source: CroMary/London/Depositphotos
Source: CroMary/London/Depositphotos
  1. London

London je grad prepun znamenitosti poznatih u cijelom svijetu, neke od njih su Buckinghamska palača, London eye, muzej voštanih figura, Madame Tussauds i mnoge druge. London je najbolji grad Europe za shoppingholičare. Odličan je po pitanju muzeja, povijesti, parkova, koncerata i predstava.

 

Source: Roberti1981/Depositphotos
Source: Roberti1981/Depositphotos
  1. Prag

Zlatni grad, jedan od najpovoljnijih, ali i najljepših gradova Europe.  Nazivaju ga još i „grad tisuću tornjeva“ koji je dobio zbog mnogobrojnih povijesnih i kulturnih znamenitosti koje imaju mnoštvo tornjeva, bogati je baroknim građevinama, gotičkim elementima, grobljima i sinagogama. Do Praga se može avionom iz Zagreba od 129 eura ili vlakom od 94 eura svakodnevno s GK Zagreb.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close