Šest korisnih savjeta za putovanje u Indiju
Posted by putujmojeftino on 29th April 2015
| 2272 views

Šest korisnih savjeta za putovanje u Indiju

 

 
1. Zaboravite sve ono što ste mislili da znate o Indiji. Ako putujete prvi put u Indiju pažljivo pročitajte vodič, pogledajte youtube videa i savjete stručnjaka na internetu jer putovati u Indiju nije isto što i putovati na vikend putovanje u recimo London.

 

 

2. Indija je jeftina, ali nije besplatna. Istina je da vam u Indiji u prosjeku treba oko 100 kuna po danu boravka, ali 100 kn ne znači i nula kuna. To što je Indija jeftina ne znači da je svuda baš sve povoljno i da možete da boravite i ponašate se kao bogataš. Pažljivo s novcem, ne nosite previše gotovine sa sobom i rezervirajte smještaj unaprijed jer hoteli, barem oni bolji, znaju biti rezervirani i bookirani non stop pa to može dovesti do problema.

 

 

3. Napravite plan putovanja. Mnogi ljudi kupe kartu i uzmu novac te kažu kako idu putovati po Indiji. Dijelovi Indije kao i njezina mjesta se uveliko razlikuju i nije mudro samo otići tek tako i putovati po Indiji. Indija je ogromna i ne možete ju vidjeti u samo nekoliko dana, radije svoje putovanje ograničite na jedno mjesto i upoznajte ga kako treba. Road trip ili nešto slično ostavite kada budete išli s grupom prijatelja ili imali puno vremena kako bi mogli sve iskombinirati.

 

 

4. Naučite neke osnove jezika. Na očekujte previše engleskog jezika ako putujete van većih gradova pa bi bilo mudro ili skinuti aplikacije za offline korišenje na smartphoneu ili naučiti i zapisati nekoliko osnovnih riječi za sporazumjevanje po Indiji.

 

 

5. Izbjegavajte kupnju karte za lokalni bus ili vlak zadnji dan, vjerujemo da više neće biti mjesta ili da ćete morati nekoliko sati stajati

 

 

6. U Indiju je najbolje putovati od listopada do ožujka, možete putovati kada god želite, ali budite upozoreni da lipanj, srpanj i kolovoz nisu baš mjeseci kada bi trebali putovati u Indiju.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close