Sedam razloga zašto putovati prije 25. godine
Posted by putujmojeftino on 22nd June 2016
| 3931 views

Sedam razloga zašto putovati prije 25. godine. Neka vas ovaj naslov ne zbunjuje jer putovati trebate uvijek bez obzira na svoje godine. Danas vam predstavljamo sedam odličnih razloga zašto putovati prije 25. godine. Putovati znači živjeti, a vidjeti svijet čini nas bogatima i uči nas kako bolje i ljepše živjeti.

Credits: Dotshock/Can Stock Photo
Credits: Dotshock/Can Stock Photo

Mladi ste i glupi ste, putovanje će vas učiniti pametnijim

Imate 18, 20 ili 21 godinu? Bez obzira na završeno školovanje još uvijek ste nezreli i niste vidjeli svijet, a to znači da još mnogo toga morate naučiti. Putovanje će vas obogatiti i naučiti mnogim tajnama života i učiniti od vas jaču i stabilniju osobu.

Vidjet ćete svijet drugim očima

Putovati trebate da bi se uvjerili kako su mnoge predrasude lažne i kako je svijet mnogo drugačiji od onog kojeg možete vidjeti u novinama ili na televiziji. Vrijeme je da se maknete iz svoje zone komfora, ako nikad ne napustite svoj dom i uputite se u nepoznato na putovanje uvijek ćete ostati zakinuti ne samo za ljepote svijeta i stvari koje biste mogli naučiti nego i za proširenje pogleda i izrastanje u samostalniju osobu.

Imat ćete bolje priče i anegdote

Nama je već dosta ljudi koji uvijek pričaju o istom, kuća – posao, kuća – posao. Ako putujete svašt ćete proživjeti i mnoge stvari ćete vidjeti i upoznati. U društvu ćete uvijek imati nešto za reći, a kako ste mnogo toga vidjeli imat ćete uvijek i nešto za nadodati na mnoge teme.

Imate vremena

U svojim dvadesetima prosječna osoba ima gotovo dvostruko više vremena od osobe starije od 30 godina. S navršenih 30 godina mnogi od vas će imati obitelj, posao i mnoge druge obaveze. Dok ste mladi najbolje je putovati i doživjeti svijet na jedan opušten i zabavan način.

Ako ne putujete sada, vjerojatno nikad ni nećete

Znanstveno je dokazano da oni koji putuju prije 30. godine daleko više putuju od onih koji su na svoje prvo putovanje krenuli poslije 30. godine života. Ukoliko ste okruženi ljudima koji vam govore kako imate vremena jer ste mladi, vrijeme je da se maknete od takvih ukoliko želite postati stabilnija, odgovornija i jača osoba. Zašto čekati, ako to možete napraviti sada?

Novac nije sve

Ako imate 20 – 25 godina vjerujemo kako se još uvijek želite i volite zabavljati, a novac vam nije glavna tema i znate kako će biti vremena za zaraditi i potrošiti isti. Slobodno potrošite svoj  novac i priuštite si putovanje jer ono je daleko povoljnije od mnogih stvari u životu, a pridonijeti će vam i više no što mislite.

Zato što možete putovati povoljnije

Kada ste mladi nije vam problem spavati u hosteli ili jeftinom pansionu. Kada ste mladi nije vas sram stopirati ili tražiti najjeftinije načine prehrane u gradu. Možete putovati daleko fleksibilnije i povoljnije jer putujete s prijateljima, a ne s obitelji koju čine mnogobrojni članovi. Najvažnije na kraju je to da možete podnijeti jeftine načine prijevoza, stajanje u redu satima, pa i spavanje na otvorenom.

Source: Lighthunter/depositphotos
Source: Lighthunter/depositphotos

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close