Preporučujemo: putujte iz Bologne!
Posted by putujmojeftino on 3rd September 2015
| 2469 views

Danas vam donosimo super ponude za putovanja iz zračne luke u Bologni. Prije nego što odustanete jer mislite kako je ovo previše posla za jednostavno putovanje moramo vam reći da bi trebali prvo pročitati naše savjete do kraja. Putovanje je iz Bologne, ali to ne znači da je put do tamo skup ili da je to lošije od druge opcije, koja uključuje skupe avionske karte iz Hrvatske. U nastavku teksta pogledajte naše upute dok na kraju teksta imate tablici sa cijenama putovanja.

Kako do Bologne?

U tablici ispod imate upute kako najjeftinije i najbrže do Venecije. Bologna je udaljena od Venecije samo 2h vlakom. Osobno smo putovali vlakom na ovoj relaciji i vlakovi ne kasne i vrlo su brzi (oko 290km/h) te za samo 2 h možete povezati Veneciju i Bolognu. Ako ste iz Istre ili Zagreba imate autobus već za 120 kuna (povratno) do Trsta. Iz Trsta do Bologne možete za 39 eura (povratno) vlakom, a putovanje traje 4h i presjedanje je u Veneciji.

Zašto bi ovako putovali?

Osim što uštedite na avionskoj karti i do 100 eura za dvije osobe. Imate priliku da na putovanju besplatno posjetite Veneciju i Bolognu. Jednostavno krenite dan ranije ili se pri povratku zadržite dan više i posjetite ove gradove, sve što morate platiti je dodatno noćenje u ovim gradovima. Za 4h vožnje vlakom iz Trsta + 120 kuna za autobus do Trsta imate priliku vidjeti Bolognu, Veneciju pa i Padovu ako to želite.

Zašto bi putovali iz Bologne?

Ryanair vozi iz Hrvatske, ali su cijene daleko veće nego za polaske iz Bologne. Isto tako Ryanair ne vozi u studenom iz Hr dok iz Bologne vozi cijelu godinu i za veći broj destinacija. Zračna luka u Bologni je glavna zračna luka (koristili smo ju osobno i preporučujemo ju svima) i odlična je ako poželite ostati preko noći dok čekate jutarnji let (ukoliko krenete kasno za Italiju).

Gdje mogu jeftino iz Bologne?

  • Pariz već od samo 12 eura!
  • Malta za samo 19 eura!
  • Barcelona i Madrid za 40-tak eura!
  • Porto već od 50 eura
  • Ibiza za 49 eura
  • Lanzarote već od 150 eura

Koliko me iznosi put do Bologne?

  • Povratna karta za autobus iz ZG za Trst 120 kuna
  • Povratna karta vlaka Trst – Bologna 39 eura
  • Noćenje u Bologni ili Veneciji (ako želite) oko 30 eura po osobi
  • Ukupan iznos: oko 85 eura

Napominjemo:

Samo putovanje vlakom Trst – Venecija – Padova – Bologna je predivno samo po sebi i trebali bi barem jedno na ovakvo putovanje. Vlakovi su brzi, kvalitetni i vrlo udobni. Za trošak ovog putovanja ne gubite nikakav novac jer isti uštedite na jeftinim avionskim kartama dok za tu cijenu imate priliku ne samo putovati ovom rutom nego i boraviti u Bologni i Veneciji što je uvijek plus sam po sebi. Ako vas putujete 4 i imate štedljiv automobil onda preporučujemo i vožnju autom je iznos na kraju ispadne isti dok je parking u Italiji povoljan (4eura/dan ili manje).

 

Vrsta prijevozaCijena prijevozaIme prijevoznikaKliknite za direktni link.
Prijevoz vlakom do VenecijeIz Trsta 9 eura po smjeruPrijevoznik je TrenitaliaStranica Trenitalia
Prijevoz osobnim automobilomIz Zagreba, 4h vožnje i 600 kn goriva.Parkiralište iznosi od 4 eura po danu boravka.Privatni parking Treviso.
Parking Marco Polo
Privatni prijevozveć od 17 eura po smjeruPrijevoznik je GoOptiStranica GoOpti Hrvatska
Shuttle do zračne luke u Veneciji.6,5 eura po smjeruPrijevoznik je ATVO
Vozi svakih 5 min s Piazzale Roma Venecija do zračne luke.
Stranice ATVO Italia
Direktni prijevoz Zagreb-Venecija ili MilanoCijena od 260 kuna za povratnu kartuFlixbus.hrFlixbus prijevoz
Prijevoz autobusom do TrstaIz Rijeke 40 kn, iz Zagreba 60 kuna. Prijevoznici su Autotrans i Croatia bus.Stranica Autotransa.
Stranica Croatia busa.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close