Predstavljamo najbolji vlak na svijetu – ITALO
Posted by putujmojeftino on 4th June 2015
| 3368 views

Što trebate znati o NTV Italo vlaku?

italo 0021

Italija je uvela NTV ITalo (Nuovo Transporto Viaggiatori), vlak koji postiže brzinu od 300 km/h i 70 puta je lakši od drugih vlakova. Projekt “Italo” pokrenula su dva talijanska poduzetnika Luca Cordero di Montezemolo – vlasnik Ferrarija i Diego della Valle – modni poduzetnik i kreator Tod linije. SNCF, francuska državna željeznička agencija kao i Trenitalia, talijanska državna željeznica također su investirale u ovaj projekt koji je iznosio bilijun eura.
Posebnosti Italo vlaka:
– Ne samo da je ovaj vlak tako brz da ni ne osjećate da se kreće nego u njemu postoji “cinema” vagon u kojemu možete gledati film dok putujete. To će vaše putovanje učiniti još kraćim jer će vam vrijeme provedeno u vlaku brže proći.
– U cijelom vlaku imate besplatan wifi.
– Glavni kolodvori Italo vlaka su u Rimu i Milanu, Italo vlak se zaustavlja na Porto Garibaldi i Rogoredo u Milanu, Tiburtina i Ostiense (počevši krajem svibnja) u Rimu.

Cijene i ponudu pogledajte ovdje: ITALO TRENO

– Svaka stanica na kojoj se zaustavlja Italo vlak ima “Casa Italo” – poseban prostor za čekanje gdje možete kupiti ulaznice i izbjeći stajanje u redu na šalteru. Italo ima posebne uređaje gdje možete samostalno kupiti kartu, odaberete grad u koji želite putovati i na istom uređaju platite, za novac ima poseban otvor, ukoliko imate ostatak, uredno vam vrati na mjesto predviđeno za to i ispiše željenu kartu. Italo svojim putnicima putovanje učiniti što ugodnijim počevši od samog početka, a to je kupovina karte.
– Početna cijena može biti povoljna, 30€ za kartu Milano – Rim. Tijekom godine Italo ima razne akcije na karte.
– Na relaciji Venecija – Rim Italo se zaustavlja u ovim gradovima: Padovi, Firenzi i na kraju, naravno u Rimu.
– Vlak koji prometuje na relaciji Milano – Salerno vlak će se zaustaviti u ovim gradovima: Torinu, Bologni, Firenzi, Rimu, Napulju i naravno, Salernu.
– postoje tri klase koje možete izabrati za vaše putovanje: Smart, Prima, Club i Club Exclusive , a svaki od njih ima različite cijene, oznake i pogodnosti.
– U vlaku poslužuju hranu Eataly – lanac najbolje prehrane u Italiji.
Ukolio ste ljubitelji vožnje vlakom iskreno se nadamo da ćete ubrzo iskusiti ljepotu vožnje u ovom predivnom i vrlo ugodnom vlaku.

Osobna napomena: vozili smo se u ovome vlaku u sve 3 klase i vozili smo se u mnogim vlakovima. Tvrdimo da je iskustvo vožnje u ovome vlaku mnogo bolje od bilo koje prve klase u avionu ili drugom vlaku ove vrste. Cijene su stvarno povoljne i već za 7 eura možete da uživati u vožnji s ovom vlakom.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close