Najbolje destinacije za ljubitelje brkova
Posted by putujmojeftino on 7th November 2015
| 903 views

Najbolje destinacije za ljubitelje brkova
Bez obzira imate li brkove i njegujete li vlastite brkove ili ste samo opčinjeni brkovima (haha) donosimo vam nekoliko destinacija koje vam preporučuje Lonely Planet kao najbolje destinacije za ljubitelje brkova.Izvor: Lonely Planet

 
1) Rajasthan, Indija
Čovjek bez brkova u Indiji je gotova pa nemoguće za vidjeti barem kada je u pitanju Rajasthan. Brkovi su ovdje simbol snage i mudrosti.

 
2) Portland, SAD
U ovom hipsterskom gradu brkovi i brada su in non stop, a ovdje se odvija i jedini filmski festival brkova. Više o tome možete pronaći klikom na www.facialhairfest.com

 
3) Budimpešta
Vjerovali ili ne, ali Budimpešta je jedan od gradova s najviše brkova u Europi, dok su stanovnici Budimpešte pobjednici nekoliko natjecanja brkova i brada. Legenda kaže da domaća ljuta paprika stimulira rast brkova.

 
4) Trondheim, Norveška
Osim što je grad poznat po brkovima i bradama poznat je iz povijesti po vikinzima, ali danas po velikom broju ovisnika o alkoholu. Norveški klub iz ovoga grada pobjednik je na dva svjetska natjecanja u brkovima.

 
5) Istanbul
Turski brkovi su ljubomora cijeloga svijeta i toliko su značajni da uživaju ulogu u nacionalnoj politici. Veliki uzdignuti brkovi prikazuju ljevičarsku stranu politike Istanula, dok uredno ošišani brčići simboliziraju konzervativce. Vjerovali ili ne oni koji ne mogu imati kvalitetne brkove u Istanbulu si daju ugraditi implantante brkova.

 
6) Meksiko
Teško je zamisliti ženu s brkovima, a da se ne sjetimo Fride Kahlo. Ova slavna slikarica naslikala je svoje duge i debele brkove na mnogim autoportretima.

 
7) London
Dovoljno je reći da u Londonu postoje mnogi klubovi u koje ne možete ući ukoliko nemate brkove i bradu. Njihovi klubovi ravni su našim motorističkim klubovima.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close