Najbolja jela i pića na putovanjima (PRVI DIO) : Gdje popiti najbolju kavu !
Posted by putujmojeftino on 20th October 2014
| 1288 views

Najbolja jela i pića na putovanjima (PRVI DIO): Gdje popiti najbolju kavu?

Putujete često? Želite znati gdje popiti najbolju kavu? U sljedećem tekstu saznajte sve o najboljim lokacijama i mjestima za popiti DOBRU kavu, coffe, kahvu, Qahua, koffiee ili kof-u.

 

New York!

London

Istanbul!

Amsterdam!

Beč

Pariz!

Taiwan!

Cuba!

Bez obzira na koje od ovih mjesta otišli, kava će biti vrhunskog okusa.

Posjećujete li London za najbolju kavu najbolje je otići Prufrock coffee, Rapha CC, Tap Coffee, Brill, Fernandez & Wells.

Posjećujete li Amsterdam, za šalicu najbolje kave najbolje je otići do Barney’s Coffee Shop-a, Dampkring, Amensia, Grey Area.

 

Posjećujete li Istanbul, najbolju kavu možete probati kod Kahve Dunyasi, Bernie Caffee shop, Galata Konak Caffe, Pierre Lotti Ca’fe, ali bez obzira na nabrojane lokacije, Istanbul slovi za najbolje mjesto na svijetu po pitanju raznolikosti okusa i vrsta kava u ponudi, probajte jednu bilo da ste na Eminou ili na Istikalu i uživajte u svježini turske kave.

 

New York je svijetski poznat grad po kvalitetnoj kavi, mnogi filmovi, serije pa i knjige, hvale NYC kao ‘Meku’ Kava-landa 🙂 Ako želite provjeriti najbolju kavu na svijetu po onome što kažu Amerikanci, posjetite jednu od sljedećih lokacija. Abraco i Blue Bottle caffe, ako želite kvalitetnu a jeftinu kavu, za nešto skuplje posjetite The Chipped Cup, Amnesiu ili Culture Espresso.

 

Pariz je također još jedan grad sa velikim izborom kave, a po mnogima ona najbolja se pije u: Cafe Aouba, Fondation Cafe, Da Zavola, Ten Belles, Strada Caffe, Hollybelly, Tuckshop cafe’…

 

Gdje ste vi pili najbolju kavu? Ostavite nam komentar sa po vašim izborom, najboljim kafićem bilo da se radi o inozemstvu ili caffe baru kod nas.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close