Manila
Posted by putujmojeftino on 5th December 2015
| 2499 views

Manila je centar Filipina ili točnije najsvijetliji dragulj od svih 7107 otoka ovog otočja. Ovaj grad danas broji gotovo 12 milijuna stanovnika. Ukratko ćemo vam predstaviti Manilu.

Filipini Manila

Manilla

Stanovnici Manile su većinom katolici iako je Manila postala centar Filipina otkako su se došljaci nastanili u njoj. Ljudi koji su posjetiti Manilu tvrde kako je narod tamo vrlo ugodan, uvijek dobrog raspoloženja i sretan, ujedno su i vrlo ljubazni i doslovno obožavaju posjetitelje, pa to ovaj grad stoga radi još posebnijim za ljubitelje putovanja.

Ako volite zalaske Sunca ovo je grad za vas, jer Manila slovi kao grad s najboljim zalaskom Sunca na svijetu. Prilikom posjeta Manili obavezno pojedite svu onu divnu kuhinju koju stanovništvo sprema za vas, prođite turom Kineskog groblja i posjetite mauzoleje.

Manila, kao i svaki drugi mana, ali i prednosti od kojih bismo izdvojili bi zalaske Sunca, dobronamjerno stanovništvo, vrlo jeftinu i vrlo ukusnu hranu, super jeftine trgovine, vrlo jeftine i ugodne hotele i apartmane, ali kao mane bi izdvojili prostituciju, prosijačenje i prenapučenost stanovništva kao i užasne gužve.

Kako do Manile ?

Iz Zagreba bi najjednostavnije bilo direktnim letom Turkishe Airlinesa, KLM, Airfranceom ili Aeroflotom. Cijene su visoke, od 550 do 650 eura. Naravno uvijek postoji jeftiniji način, a on je da letite iz Venecije ili Beča odakle imate povratne avionske karte po cijeni od samo 300 do 400 eura za mnoge datume kroz cijelu godinu.

Smještaj u Manili ?

Hotele i apartmana je mnogo, vrlo su jeftini, preporučujemo da ih koristite.

www.booking.com

Od ostalih stranica posjetite www.agoda.com ili www.hrs.com

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close