Istanbul shopping – Optimum Outlet centar
Posted by putujmojeftino on 13th December 2015
| 3856 views

Ako volite jeftino kupovati vrhunske modne marke, onda je Optimum outlet mjesto za vas. Outlet ima 2 podrumska kata i 4 kata, ukupo 6 katova trgovina, a nalazi se lociran u Kadikoy regiji odmah nasuprot Hilton lancu hotela (fotografija ispod)

Optimum Outlet Istanbul and Hilton Hotel

Optimum outlet je veliki shopping mall sa gotovo svim postojećim markama koje uvijek nude INDIRIM tj velika sniženja. (Slika Outleta dolje ispod)

 

Do Optimum outleta možete jednostavno sa ferry boatom od Eminonua do Kadikoya (2 lire) te taksijem brzo do Optimuma (20lira za 1-4 osobe)

optimum outlet istanbul kadikoy
 • Kvaliteta robe u Optimum outletu – 9/10
 • Broj modnih marki u Optimum outlet centru – 8/10
 • Restorani u Optimum outlet centru 8/10
 • Sniženja u Optimum outlet centru 10/10
 • Ukupna ocjena za Outlet centar 9/10

 

Ako tražite jeftin način za prehranu u Istanbulu, Optimum outlet nudi i veliki MIGROS centar sa vrlo niskim cijenama, gdje možete kupiti suvenire ili hranu za sebe, mnogo jeftinije nego u Sultanahmetu ili na Taksimu.

 

 

Primjeri cijena u Optimum Outletu:

 • Diesel traperice,  snižene sa 350 lira na 120lira, što iznosi samo 330kn za diesel jeans.
 • Hilfiger naočale snižene sa 750lira na 200lira, znaći 560kn za orginal Hilfigerice.
 • Levis 501 jeans snižen sa 290lira na 129 lira tj 360kn, osobno smo ih kupili i isti model u Zagrebu košta 700kn. Nova kolekcija.
 • Mango cijene su do 50% ispod onih u RH, garantirano.
 • Kožna ženske ili muške čizme – od 100 do 500 lira. Napominjemo kako su i one od samo 100 lira (230kn) od prave kože.
 • Media Markt – cijene su vrlo niske, fotoaparati, kamere, kartice ili uređaji poput tlakomjera, smartbandova za ruke, televizori i linije, sve je daleko ispod normalne cijene.
 • Guess ručni sat muški ili ženski već od samo 300kn, dok identičan model u Arena Centru košta 750+ kn.

Optimum outlet 2

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close