Hrana i piće u Barceloni
Posted by putujmojeftino on 26th October 2015
| 11557 views

Hrana i piće u Barceloni
Uobičajeno je da ste stalno u pokretu dok jedete tapas, hranu koju pokupite malo tu, malo tamo, posvuda u Barcelini. Danas preporučujemo najbolje lokacije u 2015. i 2016. za posjeti kvalitetni tapas u Barceloni i popiti koju kvalitetnu dozu sangrije. Gastronomija je u Barceloni takva da gotovo pa ne možete i pogriješiti s hranom. Svaki restoran u ponudi ima kvalitetnu hranu i velik izbor što je najvažnije. No kako bi vam pomogli da jedete vrlo ukusno, a opet povoljno preporučujemo sljedeće:

 

Source: Lunamarina/Depositphotos
Source: Lunamarina/Depositphotos

CAN PAIXANO (Carrer de La Reina Cristina, 7)
Ovdje možete pronaći menu za ručak od 4 eura pa do 10 eura.Radno vrijeme je svaki dan do 23h dok i nedjeljom imate otvoreno i do 22h s počekom u 9 ujutro. Do Can Paixana možete metrom L4 do BARCELONETE pa onda pješice od Barcelonete do Can Paixana.

 

 
TROPEZON (Regormi 26/Carrer D’en Gignas 18)
Za kušati najbolji “papas bravas ” u Barceloni morate posjetiti ovaj restoran. Cijena za menu iznosi 4 eura, a najskuplja jela su oko 10 eura. Radno vrijeme je cijeli dan osim srijede. Do Tropezona možete sa L4 pa pješke od Barcelonete. Od metro stanice St. Jaruma hodajte do Placa Sant jaume gdje se ujuedno nalazi i gradska vjećnica.

 

 
VEGETALIA, (Escudellers, 54)
Ovo mjesto je garantirano najbolje mjesto za vegane. Vrhunska hrana koju morate probati. Ujedno ovdje možete probati najboli španjolski Fajitas. Cijenik je između 10 i 20 eura po meniju. Radno vrijeme je od 10 h ujutro do gotovo ponoći svaki dan. Nalazi se u blizini trga Georga Orwella u Barceloni.

 

 
TERESA CARLES (Jovellanos 2)
Teresa se nalazi odmah kod “Catalunya trga” na par minuta hoda. Ovo je jedan od najskupljih restorana koji je mnogo puta bio nagrađivan. Za najbolju domaću kuhinju mmorate posjetiti ovo mjesto. Cjenik je od 9 do 20 eura dok je 3-4 slijeda ručak morate platiti čak i do 70 eura. Radno vrijeme je svaki dan od 9 ujutro d 23 h.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close