Gradovi na kanalima – top pet najljepših
Posted by putujmojeftino on 7th March 2015
| 1202 views

Gradovi na kanalima – top pet najljepših
Gradovi na kanalima često su nazivani “Venecijom” svoje države, svoje regije ili kontinenta. Kako bi neki grad postao “Venecijim svoje države” potrebno je puno više od samo nekoliko umjetnih kanala. Ovdje ćemo preskočiti Veneciju, a razlog je jednostavan, Venecija je jednostavno Venecija… Amsterdam nismo dodali jer za njega svi znate !

 
St. Petersburg, Rusija
Najspektakularniji ruski grad nezamisliv je bez svoje rijeke Neve. Ovdje postoji sustav trajekata da možete razgledati grad iz ove perspektive. U St. Petersburgu je predivno iz ove perspektive gledati građevine stare preko 200 godina.

 
Suzhou, Kina
Uz kanale i mostove koji premošćuju kanale vrtovi su predivni i bogati. Dok plovite kanalima pokraj povijesnih kuća na trenutke će vam se pričiniti da se nalazite u nekom filmu.

 
Alappuzha, Indija
Netaknute plaže na zapadu, močvarni krajolik i plutajući domovi u ovom južnoindijskom gradu plove rukavcima koji se protežu kroz grad.

 
Cape Coral, Florida
Poznata je po dvijema stvarima: kupnji nekretnina i sunčanju na brodovima. Nigdje na svijetu ne možete naći pravo mjesto za kombinaciju ovih dviju stvari nego na ovoj 400 milja dugoj obali kanala.

 
Stockholm, Švedska
Švedski glavni grad smješten je na 14 otoka koji su međusobno povezani sa 57 mostova.Grad ima predivne i uredne ulice i mostove.

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close