Booking.com
Evo kako provjeriti kamo smiješ putovati i uz koje uvjete
Posted by putujmojeftino on 28th July 2021
| 1360 views

Svaki dan se mjere mogu promjeniti i osoba koja putuje bez agencije, ali i s njom, je dužna sama provjeriti najnovije informacije o uvjetima putovanja na odredište za koju je kupila avionsku kartu i rezervirala smještaj.

Zbog situacije u svijetu avionske kompanije će vam ustupiti drugi let, vaucher ili dati novac nazad ako otkažu let ili je situacija takva se se trenutno ne leti na to odredište. Ipak, vaš let možda nije odgođen, ali će destinacija na koju letite imati promjenjena pravila i možda će dopustiti ulazak samo onima koji su cijepljeni. U tom slučaju Vi možete otkazati let kod prijevoznika. Ipak, vi ste dužni sami pratiti situaciju sa promjena na mjesto na koje želite putovati i to možete napraviti na više načina. Pogledajte ih u tekstu ispod.

MVEP – Mjere i uvjeti

Možete kliknuti na link iznad. Primjer je Turska, a u izborniku možete lako promjeniti državu i vidjeti najnovije informacije.

Skyscanner – uvjeti putovanja

Možete kliknuti i na Skyscanner link iznad, provjeriti za koju državu letite i kakve su mjere, dodaju se svakih 24h.

Koronavirus stranica

Ovdje imate na Hr jeziku objašnjeno dosta toga, kako do potvrda, za koga i kada te kako ih dobiti.

Reopen EU

Odlična stranica sa najnovijim informacijama. Birate iz koje države putujete i u koju državu putujete.

Sve ovo iznad kombinirano će vam uvijek dati 100% točne informacije kamo možete putovati i pod kojim uvjetima.

  • Neke države dopuste ulazak samo onima koji su cijepljeni
  • Druge države dopuste onima koji su cijepljeni ili imaju pcr ili brzi antigenski
  • Neke pak države uz sve gore navedeno i dalje traže karantenu ako ste iz države koja je označena crvenom bojom

Mjere su uvijek popuste prije ljeta, a završetkom ljeta su do sada bile samo dodane strože mjere. Hoće li to biti i u jesen 2021.godine, ne znamo, ali ćemo zajedno sa vama pratiti linkove iznad.

U slučaju da već imate kupljenu aviokartu predlažemo da barem 1x tjedno osvježite znanje sa pregledom linkova iznad i da budete spremni na promjene.

Stranica Booking je trenutno jedina najbolja opcija za rezervaciju smještaja BOOKING , ne morate da gledate druge stranice. Osim što plaćate smještaj tek pri dolasku i besplatno ga možete otkazati. Savjetujemo da samo tako i preko linka iznad tražite smještaj. Pogodnosti, besplatno otkazivanje i naravno, tek pri dolasku plaćate (opcija pay later/ plati kasnije).

Source: Joyfull/depositphotos
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close