Booking.com
Cijene hotela i apartmana padaju, zgrabite priliku već danas
Posted by putujmojeftino on 28th February 2021
| 478 views

Zbog teške situacije u svijetu sa pandemijom koja traje već više od godinu dana i ova će sezona biti znatno lošija od one iz 2019.godine ili godina prije. Upravo zato su se mnogi hotelijeri i vlasnici apartmana odlučili da spuste cijene.

Predsezona će biti slaba, ali samo za strane turiste, lokalno stanovništvo će itekako imati koristi od niskih cijena. Recimo samo da se baš danas evo može uhvatiti hotel i do 30% jeftinije nego prošle godine i to za termin krajem lipnja ili početkom srpnja.

Hoteli nisu rasprodani i spuštaju cijene pa vam savjetujemo da odmah sad potražite ponudu za ljetovanje. Budite bez brige ako i ne znate još datume putovanja jer svaki hotel i apartman koji nudi besplatno otkazivanje i plaćanje pri dolasku je 100% siguran i neće biti problema ako na vrijeme otkažete smještaj u slučaju da ne budete mogli putovati.

Za sve takve rezervacije preporučujemo BOOKING, kliknite na taj link <<<< i osigurajte najnižu cijenu za ljetovanje ove godine u Hrvatskoj. Garantiramo da ćete pronaći odlične akcije i popuste. Provjerite link. Upišite ime destinacije koja vas zanima i datume, broj osoba koje putuju i zatim u lijevom stupcu imate opcije da birate hotele, apartmane, vile ili drugu vrstu smještaja.

I sami smo pronašli već i rezervirali odmor na moru u Zadru i Biogradu i to za 200tinjak kuna po danu boravka, odmah uz plažu, soba sa pogledom. Možete i vi takvo nešto pronaći dok su cijene ovako dobre.

Trenutno je najveća potražanja za ljetovanje u Dubrovniku i Rovinju, a slijede Poreč, Split i Trogir te otoci Hvar, Brač i Korčula.

Credits. Rovinj, croatia by Kasto/ 123rf photos
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close