Booking.com
Top 5 europskih destinacija za vaše bračno putovanje
Posted by putujmojeftino on 3rd September 2017
| 754 views

Imate vjenčanje uskoro i planirate negdje za bračno putovanje? Donosimo vam 5 najboljih lokacija u Europi za vaše bračno putovanje. Putovati možete vlakom, autom, autobusom, avionom, a sve ovisi o vašem budžetu, ali ove destinacije morate vidjeti. Najveći izbor hotela potražite ovdje – Hoteli Europe, a avionske karte potražite ovdje – Skyscanner tražilica. Top 5 europskih destinacija za vaše bračno putovanje

Source: Copit1606/depositphotos

Beč

Beč je grad raskoša, predivnih hotela, otmjenih restorana, trgova, parkova i palača. Romantična atmosfera, vrhunska hrana i savršeno uređen grad je nešto što uvijek možete očekivati, a još ako si možete priuštiti boravak u jednom od hotela sa 5 zvjezdica vaš odmor će biti savršen. Za boravak u Beču preporučujemo hotel  –Hotel De France.

Credits: sborisov photo/can stock photo/San Marco

Venecija

Nije bez razloga mnogo puta prozivana najljepšim gradom na svijetu ili najromantičnijom destinacijom u Europi. Predivna Venecija očarat će vas vrhunskim hotelima, otmjenim restoranima, romantičnim ulicama, savršenim zalaskom sunca i mnogobrojnim atrakcijama. Za savršen boravak u Veneciji izaberite noćenje u hotelu – Antico Panada.

Source: Pariz by Samot/Depositphotos

Pariz

Pariz, grad ljubavi, svjetlosti i romantike. Jedan od najljepših i najčarobnijih gradova svijeta. Pariz je predivan u svakom pogledu, od ulica, parkova, atrakcija, palača i muzeja pa sve do slastičarnica, kafića i restorana. Za vaš savršen medeni mjesec u Parizu izaberite noćenje u hotelu  – Excelsior Latin.

Source: Bloodua/depositphotos

Lisabon

Lisabon se smatra jednim od najslikovitijih gradova na svijetu. Putovati možete avionom iz Zagreba ove jeseni već od 129 eura. Smješten na obali Atlantskog oceana ovo je jedan od najčarobnijih gradova Europe koji će vas očarati odličnom hranom, predivnim zalaskom sunca i slikovitim ulicama. Za savršen izbor izaberite noćenje u hotelu – TURIM Europa hotel.

Source: Sborisov/Depositphotos

Toskana

Izaberite putovanje u Toskanu i boravak u Firenzi. Svake godine se trudimo posjetiti ovaj grad jer je jedan od najljepših na svijetu. Srednjovjekovne građevine, predivne slikovite ulica, čarobna rijeka, most, trgovi na kojima se nalazi vrhunski restorani i maleni neobični i romantični kafići. Za savršen ugođaj i boravak predlažemo da rezervirate noćenje u hotelu  – Hotel Collodi Firenca.

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close