Booking.com
Recenzije servisa za rezerviranje hotela i apartmana
Posted by putujmojeftino on 30th November 2015
| 12641 views

Nema previše dileme oko toga koja je vodeća stranica u rezerviranju hotela ili apartmana. Gotovo 90% svih najboljih hotela i apartmana možete pronaći na ove tri stranice. Pitanje je koja je stranica najbolja, napovoljnija, ima najveći izbor i sigurnost. Mi donosimo kratku recenziju svih ovih stranica. Klikom na crvene linkove za stranice odmah otvarate naše linkove koji vas preusmjeravaju na te stranice i pritom daju uvid u najbolje cijene. Kliknite na crvene linkove i otvorite stranice. Za popust za noćenja u apartmanima kliknite ovdje – POPUST. Naš izbor za rezerviranje je uglavnom između Bookinga ili Hotelscombined-a prvo, a ako ne možemo pronaći smještaj onda biramo Airbnb kao zadnju opciju.

Credits: Denisgo/123RF
Credits: Denisgo/123RF

BOOKING
Stranica Booking hoteli odnosno Booking.com je bez ikakakve konkurencije kad su u pitanju hoteli. Najveći izbor hotela je upravo na ovoj stranici i to hotela od 50 kuna pa do 50 000 kn za noćenje. Stranica je hrvatskom jeziku i ima podršku kao i zaposlenike u Hrvatskoj. Vraćaju novac i vrlo su efikasni, osobno smo ih koristili desetak puta i imali smo 2 problema koja su nam riješili u kratkom vremenu i u našu korist.

Sigurnost rezervacije: 10/10
Kvaliteta usluge: 10/10
Brzina pretraživanja: 8/10
Podrška 10/10
Broj jeftinih hotel i apartmana: 10/10

 

Source: Kalinovsky/Depositphotos
Source: Kalinovsky/Depositphotos

HOTELSCOMBINED
Glavni konkurent Bookingu je Hotelscombined. Ovo nije stranica za rezerviranje nego stranica za pretraživanje hotela odnosno na hotelscombinedu se pronađe sve što i na bookingu, ali još i više i to tako da osim svih hotela na bookingu odmah možete vidjeti ako je negdje povoljniji hotel, u primjeru pogledajte fotografiju ispod koja pokazuje ishod pretraživanja na stranici hotelscombined. Kupovali smo osobno 4 puta putem ovog pretaživača i uvijek smo bili i više nego zadovoljni uslugom. Za razliku od bookinga podrška je sporija, ali imate veći izbor vrlo povoljnih apartmana i hotela dok je i brzina pretraživanja bolja.

Sigurnost rezervacije: 10/10
Kvaliteta usluge: 9/10
Brzina pretraživanja: 10/10
Podrška 8/10
Broj jeftinih hotel i apartmana: 10/10

 

Source: Shyan/123RF
Source: Shyan/123RF

AIRBNB
Kralj u svijetu rezerviranja apartmana. Nema konkurencije cijenom, ali i brojem smještaja kod iznajmljivanja apartmana, ali na žalost ovdje ne možete izabrati noćenje u hotelima.  Airbnb možda nije uvijek odličan kada je riječ o podršci ili sigurnosti smještaja, ali ako se držite pravila da rezervirate od provjerenih odnosno već ocjenjenih vlasnika apartmana gotovo da je nemoguće pogriješiti. Airbnb ima vrlo kvalitetan način na koji korisnici mogu pronaći najblji smještaj u svojem budžetu. Ako želte super apartmana po boloj cijeni od hotela i još da budu u centru grada, nemate drugi izbor nego AIRBNB. Za popust za noćenja u apartmanima kliknite ovdje – POPUST.

Sigurnost rezerviranja: 9/10
Kvaliteta usluge: 8/10
Brzina pretraživanja: 10/10
Podrška 6/10
Broj jeftinih hotel i apartmana: 9/10

Posebno ističemo kako Airbnb apartmani imaju uvijek najbolje lokacije u gradovima pa tako za isti iznos kao za boravak u hotelu možete dobiti uglavnom apartman iste kvalitete na još boljoj lokaciji i s još više kvadrata za boravak nego što je slučaj u hotelima. Umjesto 20m2 sobe u hotelu za isti iznos ponekad na raspolaganju imate i preko 150m2.

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close