Booking.com
Vikend za dvoje u Grazu za Advent samo 300 kuna
Posted by putujmojeftino on 2nd December 2018
| 501 views

Graz je drugi najveći grad Austrije i svake godine ima odličan Advent. Ako želite posjetiti Graz možete to na više načina. Preporučujemo putovanje osobnim vozilom zato što je Graz udaljen manje od 2h autom iz Zagreba, a osim autom možete vlakom za 250 kuna ili autobusom svakodnevno već od 160 kn povratno. Vikend za dvoje u Grazu za Advent samo 300 kuna.

REZERVIRAJTE SMJEŠTAJ KLIKOM OVDJE

Za vikend za dvoje u Grazu preporučujemo boravak u apartmanu – link iznad. Smještaj 2 dana i 1 noćenje za dvije osobe iznosi 300 kuna. Na ovu cijenu dodajte cijenu goriva i cestarine ili cijenu autobusom karte. Jedno vikend putovanje stajat će vas po osobi oko 300 kuna ako računate da 2 osobe dijele trošak dvokrevetne sobe i dodatne cijenu povratne karte autobusom.

Graz je odlična ideja za posjetiti u prosincu, a ukoliko putujete autom svakako posjetite i obližnju tvornicu čokolade Zotter. Ako volite čokoladu ovo je zaista jedinstveno mjesto koje morate vidjeti.

Ponuda uključuje:

  • Dvokrevetnu sobu
  • Tv
  • Parking
  • Wifi
  • Cijena je po osobi

Za prijevoz kliknite ovdje – PUTOVANJE U GRAZ.

 

Za više informacija kliknite link za rezerviranje smještaja.

Source. Wastesoul/Depositphotos/Graz
Source. Wastesoul/Depositphotos/Graz
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close