Booking.com
Vijesti – nova pravila za prtljagu kod Ryanaira
Posted by putujmojeftino on 9th October 2018
| 6663 views

Ryanair od 1.studenog (1.11.2018) donosi na snagu novi zakon o dopuštenoj besplatnoj prtljazi. Dopuštena će bit samo ona prtljaga (ručna) veličine od 40x20x25 dok je prije bilo dopušteno besplatno nositi sa sobom 55x40x20 što je vidno manje. Ono što je dobro kod ovoga je to da postoji prioritetna opcija koju plaćate 8 gbp (oko 80 kuna) po osobi po smjeru, pa to je znači 160 kn povratno, a u tom slučaju imate pravo na 2 torbe sa sobom u avionu u kabini, a to će bit jedna od 40x20x25 i jedna od 55x40x20 do 10kg težine. Veliku (predanu) prtljagu i dalje morate dodatno platiti ako je velikih dimenzija ili teža od 10 kg.

Ovo pravilo će nastupiti od 1.studenog i vrijedi za letove koji su nakon 1.studenog. Prije ovog datuma ne možete unaprijed kupiti prioritetni pass za svoje letove, sve dok na službenoj Ryanair stranici ne bude opcija dostupna.

Mnogi će se sigurno naljutiti zbog ovih cca 160 kuna za kupnju prioriter pass-a, ali će mnogima biti jednostavnije putovati jer će ovako ipak sa sobom u avion nositi 2 manje torbe bez straha da će im se jedna oduzeti i staviti u prtljažnik ili da će na licu mjesta morati skupo platiti dodatnu prtljagu.

Što vi mislite o ovome, dobro ili loše? Na žalost ako ste uvijek putovali samo sa jednim ruksakom dimenzija do 55x40x20 ovo će možda biti loše po vas jer morate od sada platiti 160 kn po osobi za takvu torbu.

Sve o novom pravilu pročitajte ovdje – RYANAIR PRTLJAGA.

Otvorite Airbnb i dobivate 25 eura popusta – AIRBNB KUPON POPUST.

Photo: by fjvsoares/Depositphotos
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close