Booking.com
Važno – rezervirajte proljetni i ljetni odmor najkasnije do 15.2.
Posted by putujmojeftino on 3rd January 2018
| 345 views

Već godinama pokušavamo ljudima približiti jeftina putovanja, ali iz razloga što mnogi kupuju u zadnji tren to je svake godine sve teže. Ovaj put vam unaprijed savjetujemo da svoje avionske karte i smještaj kupite najkasnije do 15.veljače. Mnoge aviokompanije će od danas pa do sredine veljače imati ponude po odličnim cijenama i to za putovanja od svibnja do rujna. Mi ćemo kao i uvijek pisati takve ponude, ali bitno je da i vi to znate kako bi na vrijeme pronašli ponudu i rezervirali je.

Cijene će uskoro biti i do 40% jeftinije nego inače, a nakon ožujka će cijene samo rasti pa ne očekujte da pronađete nešto jeftino iza ožujka, a lastminute ponude gotovo da više niti ne postoje. Ljudi putuju sve više i teško je pronaći lastminute ponude. Ukoliko takvih ponuda bude o njima ćemo pisati, ali šanse su manje od 10% i ne trebate riskirati.

Rezervirajte smještaj i prije kupnje avionske karte, ali obavezno izaberite opciju plati kasnije i besplatno otkazivanje. Takvu opciju jedino dobivate preko Hotelscombineda ili Booking.com. Jednostavno rezervirate uz ove opcije i kasnije ako nešto iskrsne besplatno otkažete, a plaćanje je ionako tek pri dolasku pa ne trebate niti imati novac odmah. Ovo je vrlo bitno ako ne želite previše platiti svoj proljetni odmor ili ljetovanje.

Tražite jeftine ponude za proljeće? Kliknite ovdje – PUTOVANJA U TRAVNJU I SVIBNJU i sačuvajte link, a svakim danom od danas ovdje ćete pronaći nove ponude za putovanje u proljeće. Već sada je vrijeme da kupujete avionsku kartu i rezervirate smještaj. Za putovanja u ožujku kliknite ovdje – PUTOVANJA U OŽUJKU. Ukoliko tražite samo smještaj napravite to ovdje – JEFTINI HOTELI I APARTMANI.

Ukoliko vas zanimaju putovanja za koja još uvijek niste vidjeli ponude na našoj stranici odmah nam pošaljite komentar ili nam ostavite poruku na Facebook-u i odmah ćemo za vas pronaći putovanje. Javite nam koliko dana želite boraviti, vaš budžet (cijena za let i hotel) u kojem putujete i za koji mjesec vas zanimaju putovanja.

Zašto sada rezervirati?

  • Aviokomapnije imaju sniženja i akcije
  • Hotele je uvijek potrebno rezervirati barem 60 dana unaprijed
  • Imate vremena za detaljnije planiranje
Credits: Travel/by Dolgachov/can stock photo

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close