Booking.com
Tunis, Izrael, Maroko, Dubai, Island već od 1100 kn avionom iz Zagreba
Posted by putujmojeftino on 18th November 2017
| 1104 views

Trenutno su snižene cijene putovanja avionom na mnoge svjetske destinacije i to za letove s polaskom iz Zagreba. Putovati možete od veljače do svibnja 2018.godine, a najbolje je da već ovaj mjesec rezervirate aviokarte dok su cijene još uvijek ovako niske. Putovati možete na više od 10 dalekih destinacija za manje od 2300 kuna po osobi.

PONUDE POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE

Gdje možete putovati?

  • Tunis
  • Izrael
  • Maroko
  • Dubai
  • Island
  • Egipat

 

Cijene putovanja se kreću već od 1100 kuna (Tel Aviv), 1300 kn (Tunis) pa do 1900 kn (Dubai) ili 2300 kn (Egipat). Osim gore navedenih destinacija možete i uz presjedanja letjeti na Tenerife za oko 1800 kn avionom iz Zagreba. Najbolji termini su od 1.ožujka do sredine travnja (ponude nisu ovakvih cijena  za Uskrs).

U cijenu putovanja uključeni su svi troškovi zračnih luka i pristojbe i nema nikakve nadoplate za aviokartu ili prtljagu, ali morate dodatno rezervirati smještaj.

Najbolji i najjeftiniji smještaj možete jednostavno rezervirati preko Booking ili Hotelscombined stranice. Darujemo vam 30 eura popusta za Airbnb, kliknite ovdje i otvorite novi Airbnb račun i dobivate 30 eura popusta za sljedeći boravak.

Tunis, Izrael, Maroko, Dubai, Island već od 1100 kn avionom iz Zagreba

Source: Jenifest/Depositphotos

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close