Booking.com
Top destinacije Europe za kupanje u svibnju i lipnju
Posted by putujmojeftino on 5th March 2019
| 694 views

Ako želite na rano ljetovanje ove godine i želite puno sunčanja i možda i okupati se u moru onda zaista trebate planirati putovanje na ove destinacije. Ovo su destinacije Europe na kojima se možete čak i okupati krajem svibnja i početkom lipnja, a da ne morate biti ljubitelj hladnijeg mora.

Izabrali smo za vas nekoliko destinacija na kojima je temperatura mora barem 20°C, a temperatura zraka u prosjeku 25°C krajem svibnja i u lipnju. Za svaku od ovih destinacija možete pronaći i ponudu na našim stranicama. Pošaljite poruku ako tražite ponudu za ovakvo putovanje.

Za najbolji izbor hotela i apartmana predlažemo da uvijek prvo pogledate cijene noćenja na stranici Hotelscombined – kliknite i provjerite najbolje akcije i cijene.

Source: Balos/Crete/By Panos Karas/Depositphotos

Kreta

Predivna Kreta jedan je od najvećih otoka Europe. Ovdje možete uživati u bogatoj kulturi, odličnim hotelima i vrhunskoj gastro ponudi. Temperatura mora u svibnju iznosi 20 a u lipnju 22°C dok je temperatura zraka ugodnih 25°C u svibnju i čak do 30°C u lipnju.

Kefalonija

Kefalonija je predivan otok u Jonskom moru i Grcima jedno od najdražih mjesta za ljetovanje. Kefalonija je odličan izbor za putovanje jer ovdje možete uživati u visokim temperaturama, odličnoj hrani, vrhunskim all inclusive hotelima i slikovitoj prirodi. U svibnju su temperature oko 21°C (more) i 25°C (zrak) dok su u lipnju one 23°C odnosno 30°C.

Santorini

Na Santoriniju je sve savršeno pa tako i temperatura. Ovdje se možete kupati u svibnju ako vam ne smeta 20°C mora, ali temperatura zraka je već u svibnju ugodnih 26°C u prosjeku. U lipnju je vrijeme idealno i temperature su 23°C za more odnosno 30°C za zrak. Santorini slovi kao jedno od najljepših mjesta svijeta.

Cipar

Cipar je savršena ljetna destinacija. Osim predivnih plaža ovdje ćete uživati u vrhunskim restoranima i odličnim klubovima. Plaže su odlične, a takvo je i vrijeme. U svibnju je temperatura mora 21°C, a u lipnju čak 23°C dok je temperatura zraka između 25 i 30°C.

Gran Canarija

Predivni Kanarski otoci su uvijek odličan izbor za odmor, a krajem svibnja i početkom lipnja zaista je idealno vrijeme. Temperature mora su od 20 do 22°C, a temperature zraka između 24 i 26°C. Ovdje možete putovati zaista povoljno, a radi se o jednoj od najudaljenijih destinacija od Hrvatske do koje možete za manje od 2000 kuna.

Credits. Las palmas, Gran Canaria by Philipus/can stock photo
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close