Booking.com
Top 6 ruta za putovanje vlakom sljedeće godine
Posted by putujmojeftino on 31st October 2020
| 299 views

Za najbolje putovanje sljedeće godine  birajte prijevoz vlakom. Izabrali smo za vas 6 predivnih ruta za putovanje vlakom u 2021.godini. Javite nam se odmah OVDJE ako želite da vam pošaljemo ponudu za vaše nezaboravno putovanje vlakom.

Kako ćete na ovom putovanju trebati i željeti ostati koji dan na destinacijama savjetujemo da pogledate cijene i akcije na Booking-u, trenutno najboljoj i najsigurnijoj stranici za online rezervacije hotela i apartmana.

credits. train by leonidandronov/can stock photo

Putovanje vlakom kroz Toskanu

Na ovo putvanje polazite iz Venecije i Trsta. Predlažemo autom ili busom do Venecije i zatim na avanturu vlakom kroz Toskanu.

Prvo putujete Venecija – Firenza i prolazite kroz Padovu i Bolognu, a zatim od Firenze dalje lokalnim vlakom do Lucce, Pise i Ravenne. Za kraj posjetite Sienu i zatim vlakom do Venecije odakle putujte kući.

 • Cijena putovanja je 50 eura za povratni vlak do Firenze i nazad + 8 eura po osobi po smjeru za gradove između
 • (Firenza – Pisa, Pisa – Lucca ili Firenza – Siena). Ukupan trošak ispod 100 eura po osobi za karte za vlak.
 • Dužina putovanja: oko 350 km

Transibirska željeznica – Moskva – Peking

Jedno od najvećih putovanja na svijetu. Do Moskve možete avionom, a zatim iz Pekinga nazad avionom u Hrvatsku. Predlažemo putovanje od travnja do lipnja. Na putovanju možete vidjeti čarobne krajolike Kine, Mongolije i Rusije.

 • Cijena putovanja između 900  i 1500 eura po osobi, uključeni letovi i vlak.
 • Dužina putovanja: oko 9200 km

Vlakom kroz Australiju

Ok, moramo priznati da je ovo putovanje skupo iz razloga što je aviokarta iz Zagreba i Beograda za Sydney jako skupa, ali isplati se i ako možete prišutite si ovo putovanje.  Putovanje je od Sydney-a do Pertha u Australiji.

 • Cijena putovanja: oko 3000 eura po osobi, za par noćenja u hotelu, vlak i aviokartu do Sydney-a s povratkom iz Pertha.
 • Dužina putovanja: 4400 km

Putovanje Orientom Simplon Express

Luksuzno putovanje za one s dublji džepom. Putovanje od Venecije do najljepših ruta Francuske, Engleske i Švicarske. Cijena je vrlo visoka, ali ovo je putovanje za hedonosite i isplati se.

 • Cijena putovanja: oko 2500 eura po osobi.
 • Dužina putovanja: 1550 km

Putovanje od Nice do Moskve

Najbolje je avionom u Nicu, zatim vlakom do Moskve i nazad opet avionom u Zagreb. Cijena nije velika s obzirom da dužinu ovog putovanja. Putujete kroz najljepše države Europe.

 • Cijena: 1500 eura po osobi za letove, hotel 2 noćenja i kartu za vlak
 • Dužina putovanja:  2600 km, kroz 8 država

Putovanje vlakom od Moskve do Sankt Peterburga

Predivno putovanje kroz Rusiju. Odličan izbor za svibanj i lipanj 2021.godine. Putujete avionom u Moskvu i zatim povratak avionom iz Sankt Peterburga.

 • Cijena putovanja: 600 eura po osobi, uključen let tamo i nazad + karta za vlak po osobi.
 • Dužina putovanja: nešto ispod 700 km
Credits. TRAVEL, Train by Henryk Niesteroy from pixabay
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close