Booking.com
Top 5 stvari koje morate napraviti u Pragu
Posted by putujmojeftino on 26th October 2016
| 9802 views

Top 5 stvari koje morate napraviti u Pragu

Credits: Prag by Estea-Estea/Depositphotos
Credits: Prag by Estea-Estea/Depositphotos

Spavajte u čarobnom i luksuznom Mandarin Orinetal hotelu. Ovo je najbolji hotel u Pragu i po mnogim časopisima jedan od najboljih luksuznih hotela u ovom dijelu Europe. Mandarin je savršen izbor ako planirate vikend u Pragu. Ovisno o akciji moguće je rezervirati noćenje već od 200 eura što je povoljan iznos s obzirom na super luksuzni hotel.

Probajte ručak ili večeru u Spices restoranu. Ovaj super luksuzni restoran se nalazi u Mandarin Oriental hotelu, pa ako već ne uzimate noćenje u hotelu obavezno probajte najbolju hranu u Pragu. Ovaj restoran je poznat po vrhunskim jelima i top specijalitetima. Poslužuju neku od najboljih kuhinja u Europi.

Posjetite Praški Dvorac i slavni Kralov most u Pragu. Ovo je romantično, slikovito i jednostavno nezaobilazno ako planirate posjetiti Prag.

Popijte kavu u slavnom Cafe Louvre-u. Ovdje su svojevremenu kavu pili Albert Einstein, Kafka i Karel Capek. Osjetite snagu ovog mjesta. Ispunite si jutro s jednom od najboljih kava i to u jednom od najslavnijih kafića Europe.

Klikni ovdje i pogledaj cijene smještaja u PraguBooking.com

Posjetite samostan Strahov i njegovu veličanstvenu knjižnicu. Ovo je super luksuzna knjižnica smještena u samostanu još od 1143. godine. Cijela knjižnica je oslikana i slavnim slikama i freskama iz 17. stoljeća.

Posjetite Letna Beer Garden ako putujte između proljeća i jeseni jer ovo je najbolje mjesto u gradu za popiti vrhunsko pivo točeno ili iz limenke i pojesti krišku pizze, a napominjemo kako je i pogled predivan. Ovo je top in mjesto za mlade za izlazak u Pragu i sve je krcato turistima u ljetnim mjesecima.

Credits. Prag by Anita Bonita/Depositphotos
Credits. Prag by Anita Bonita/Depositphotos

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close