Booking.com
Top 5 europskih putovanja autobusom
Posted by putujmojeftino on 3rd February 2018
| 2886 views

Odlučili ste se za putovanje Europom i vaše prijevozno sredstvo je autobus? Zahvaljujući kompanijama kao što su Flixbus, Panturist ili Autotrans moguće je putovati jeftino na mnogobrojna europska odredišta. Na izbor imate više stotina odredišta od kojih izdvajamo ovih 5 destinacija. Top 5 europskih putovanja autobusom.

  • Trst

Trst je jedan od ljepših gradova Italije, a nalazi se na manje od 4 sata autobusom iz Zagreba. Trst je odličan izbor za vikend putovanje zahvaljujući svojim shopping centrima, kanalima i slikovitim ulicama. Obiluje spomenicima, crkvama i trgovinama. Do Trsta možete autobusom iz Zagreba već od 80 kuna. Pogledajte cijene noćenja – hoteli u Trstu.

credits: Trst by bepsimage/can stock photo

 

  • Venecija

Venecija je glavni grad talijanske regije Veneto i jedna od najposjećenijih destinacija na svijetu. Ovaj grad obiluje umjetničkim djelima, spomenicima, otmjenim restoranima, sliovitim kanalima i vrhunskim hotelima. Do Venecije možete svakodnevno autobusom iz Zagreba za manje od 250 kuna. Pogledajte cijene noćenja  – hoteli u Veneciji.

Credits: sborisov photo/can stock photo/San Marco

 

  • Bratislava

Bratislava je glavni grad Slovačke i nalazi se uz predivnu rijeku Dunav. Ovaj grad obiluje spomenicima, crkvama, mostovima, a ovdje se nalazi jedan od najljepših dvoraca u Europi. Do Bratislave možete autobusom iz Zagreba za oko 380 kuna. Pogledajte cijene noćenja  – hoteli u Bratislavi.

Source: Bratislava by TTStudio/Depositphotos

 

  • Beč

Beč je jedan od najljepših gradova Europe koji će vas oduševiti već na prvu svojom kulturom, muzejima, trgovinama i predivnim trgovima. Do Beča možete svakodnevno autobusom iz Zagreba. Pogledajte cijene noćenja  – hoteli u Beču.

Source: Copit1606/depositphotos

 

  • Budimpešta

Budimpešta ili Kraljica Dunava jedan je od najljepših gradova Europe, a od njezinih ljepota vas dijeli samo 5 sati vožnje autobusom i to po cijeni od 260 kuna. Kompanija Filxbus ustupa najjeftinije autobusne karte za Budimpeštu.

Source: AndreyKR/Depositphotos
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close