Booking.com
Super daleke destinacije do kojih možete za manje od 4000 kuna
Posted by putujmojeftino on 15th November 2017
| 997 views

Ako imate 4000 kuna onda imate i za putovanje na jednu od sljedećih destinacija. Putovanja s polaskom iz Hrvatske moguća su trenutno na velik broj dalekih i uzbudljivih destinacija. Predstavljamo vam uzbudljive i daleke destinacije za putovanja u iznosu do 4000 kuna. Gdje vi planirate putovati? Potražite svoja daleka putovanja već danas preko tražilice Skyscanner. Rezervirajte noćenja na Airbnb-u uz naš popust od 25 eura – kliknite na ovaj link i izradite račun da bi  dobili popust. Najbolje hotele možete pogledati preko tražilice Hotelcombined.

Indija

Putovanja u Indiju nikada nisu bila ovako jeftina. Povratna aviokarta iz Zagreba za recimo New Delhi može se kupiti već od 3500  kuna. Sve takse i pristojbe su uključene kao i obrok za vrijeme leta i prtljaga. Pronađite ponude ovdje – Daleka putovanja.

New York

Ako želite posjetiti grad koji nikada ne spava i jedan od najvećih gradova svijeta, a ne samo Amerike onda to možete napraviti za 3600 kuna. Letovi su dostupni od prosinca do ožujka za polazak iz Zagreba, a još jeftiniji su s polaskom iz Beograda. Provjerite cijene noćenja ovdje – Hoteli u New Yorku.

Source: Rabbit-75/Depositphotos

Phuket

Rajski otok Phuket najveći je i najljepši otok Tajlanda, a do njega možete za 4000 kuna avionom iz Zagreba. Nešto povoljniji letovi su iz Budimpešte (3200kn). Za boravak predlažemo odlične resort uz plažu koje možete pogledati ovdje – Hoteli na Phuketu.

Photo: Kasto/Depositphotos

Ho Ši Min (Vietnam)

Putovanja u Vijetnam su skupa samo ako uzimate pakete turističkih agencija, ali ako planirate putovati u vlastitoj organizaciji možete pronaći avionsku kartu već od 3700 kuna za polazak iz Zagreba. Provjerite aktualne cijene noćenja klikom ovdje – Cijene noćenja u Ho Ši Minu.

Source: Vietnam by Kamchatka/Depositphotos

Bangkok

Jedna od najpoželjnijih destinacija na svijetu je uvijek dostupna vrlo povoljno. Trenutno se iz Zagreba može letjeti na Tajland u Bangkok već od 3400 kuna po osobi. Sve pristojbe su naravno uračunate u cijenu putovanja. Pogledajte – Jeftini i odlični hoteli u Bangkoku.

credits: Bangkok by Jeeragoneinrut/can stock photo

Gdje vi planirate putovati? Potražite svoja daleka putovanja već danas preko tražilice Skyscanner. Rezervirajte noćenja na Airbnb-u uz naš popust od 25 eura – kliknite na ovaj link i izradite račun da bi  dobili popust. Najbolje hotele možete pogledati preko tražilice Hotelcombined.

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close