Booking.com
Split ima najbolji hotel na svijetu – pogledajte
Posted by putujmojeftino on 11th January 2018
| 554 views

Predivni grad Split ne samo da je slavan po svojem glazbenom festivalu, čarobnoj Rivi i Dioklecijanovoj palači nego od sada ima i službeno najbolji heritage hotel na svijetu. Ovo nije sponzoriran članak. Splitski Heritage hotel Antique proglašen je najboljim na svijetu u svojoj kategoriji. Kliknite na link ispod i rezervirajte boravak pa se pohvalite frendovima ili na Instagramu kako ste i vi boravili ovdje.

HERITAGE ANTIQUE SPLIT HOTEL

Sve informacija o hotelu, pregled foto -galerija sobe te za najbolju ponudu rezervacije kliknite na link iznad. Hotel se nalazi u sklopu Dioklecijanove Palače u Splitu i zapravo možemo reći da ima najbolju lokaciji za uživanje u Splitu.

Ponuda uključuje:

  • Doručak za dvije osobe
  • Predivno uređenu dvokrevetnu sobu
  • Wifi
  • Posluga u sobu
  • Besplatan parking
  • Terasa

Cijena noćenja za dvije osobe je 1600 kn u svibnju odnosno 800 kuna po osobi što je zaista povoljno s obzirom da je ovo sada najbolji hotel u svojoj kategoriji. Koliko su ljudi zadovoljni hotelom govori i ocjena od gotovo maksimalnih 100/100 bodova.

Credits: Photo of Splita by Lianem/123rf

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close