Booking.com
Rooms Fitea – najbolji pansion za boravak u Osijeku
Posted by putujmojeftino on 31st August 2017
| 223 views

Ako želite posjetiti predivni Osijek ove godine predlažemo da rezervirate boravak u pansionu Rooms Fitea. Ovo je jedan od najboljih i cijenom najpristupačnijih objekata koje možete rezervirati za noćenje u Osijeku. Cijena noćenja za dvoje iznosi 290 kuna odnosno 145 kuna po osobi, a doručak je uključen u tu cijenu. Bolje i povoljnije za 300 kuna zaista ne možete pronaći.

ROOMS FITEA – OSIJEK

 

Smještaj se nalazi na 10 min pješice od centra Osijeka, a ponuda uključuje boravak u dvokrevetnoj sobi s 2 kreveta. U sklopu objekta nalazi se parking i besplatan wifi kao i već spomenuti besplatan doručak koji je isto tako uključen u cijenu.

Gosti su ovaj objekt ocjenili sa 91% ili 9.1 od maksimalnih 10 bodova i to na više od 20 recenzija.

Ako planirate posjetiti Osijek i želite razgledati sve njegove znamenitosti onda će vam trebati i noćenje. Kliknite na link iznad i rezervirajte noćenje u ovom pansionu. Više informacija, fotografija objekta i detalja pročitajte na linku iznad.

Do Osijeka možete putovati autobusom, vlakom ili osobnim vozilom iz Zagreba i okolice.

 

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close