Booking.com
Putovanje u Rim u studenom i prosincu
Posted by putujmojeftino on 4th October 2017
| 741 views

Putovanje u Rim u studenom i prosincu spada među najpovoljnija i najbolja putovanja. Vrijeme je u Rimu odlično, a grad zaista ima što za pokazati. Od nevjerojatne kulture, bogate povijesti i predivnih atrakcija grad ima velik izbor događanja, slikovitih ulica, romantičnih kutaka i otmjenih restorana. Zaista svi putovi vode u Rim i ove jeseni to je najbolja destinacija za vaš odmor.

Putovanja u Rim su trenutno vrlo povoljna. Putovati iz Zagreba možete avionom za oko 1200 kuna, iz Splita za oko 700 kuna, a iz Trsta već od 200 kuna povratno. Do Trsta možete iz Rijeke za manje od 2h autom ili za 80 kn autobusom Autrotransa iz Zagreba. Želite li romantično putovanje onda preporučujemo vlak Trst- Rim koji će vas stajati povratno manje od 70 eura.

Za boravak u Rimu najbolje je izabrati pansion ili hotel u centru grada kako biste onda vrlo jednostavno mogli sve veće atrakcije posjetiti pješice, a i svi top restorani i kafići će vam biti u blizini. Jedan takav odličan pansion je predivni Overseas B&B Rim koji će vas stajati oko 400 kn za dvoje za jedno noćenja. Ako idete na 4 dana onda ćete platiti boravak oko 600 kn po osobi.

Ako želite putovati negdje da nije daleko i želite da cijelo putovanje bude u budžet do 250 eura (2000 kuna) onda je Rim zaista najbolji izbor za listopad i studeni. Provjerite ponude za Rim klikom ovdje – Putovanja u Rim.

Kada putovati u Rim?

Jeftini letovi su u studenom i prosincu

Gdje boraviti?

Provjerite cijene hotela u Rimu klikom na ovaj link

Gdje kupiti avionsku kartu?

Najbolje preko tražilice Skyscanner. Pogledajte prvo ponude za letove iz Trsta. Možete potražiti putovanja i ovdje – Putovanja u iznosu do 2000 kn.

Source: Depositphoto/Maridav

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close