Booking.com
Putovanje na Kubu + krstarenje 19 dana – Karibi, Djevičanski otoci, Barcelona, Madeira
Posted by putujmojeftino on 15th November 2016
| 70588 views

Predstavljamo jednu od najboljih ponuda koju možete da kupite za manje od 1500 eura. Putovanje na Kubu avionom iz Zagreba i krstarenje od Kube do Europe u trajanju od 19 dana. Ponuda uključuje 19 dana na brodu s uključenim punim pansionom (5 obroka dnevno) i svim uključenim taksama i pristojbama kao i prtljagom + avionsku kartu do Havane. Predlažemo putovanje do Havane 21.ožujka avionom iz Zagreba te oravak 2 dana u Havani i zatim putovanje kruzerom od 24.ožujka do 11.travnja . Plan putovanja uključuje posjet državama Kariba, predivnim Djevinčanskim Otocima, dolazak na predivnu Madeiru pa zatim Cadiz i Barcelonu te povratak u Genovu.

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA HAVANU

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE KRSTARENJE

ZA SMJEŠTAJ NA KUBI KLIKNITE OVDJE

Pogledajte informacije ispod. Takse i pristojbe su uključene kao i pristojbe zračnih luka. Prtljaga je uračunata, wifi je besplatan, puni pansion na brodu je uračunat u cijenu. Jedini trošak koji imate je za boravak u Havani (100 eura po osobi) za 2 noćenja u hotelu i vaš osobni trošak povratka za Genove za Zagreba. Iz Genove možete vlakom do Trdsta odakle Autotrans ustupa prijevoz za samo 80 kuna na relaciji Trst- Zagreb.

 • Cijena leta Zagreb – Havana je 500 eura
 • Cijena 19 dana krstarenja s punim pansionom je 799 eura
 • Ukupno: 1299 eura
 • Dodatni trošak vam je vlak Genova – Trst i bus Trst – Zagreb za oko 60 eura po osobi
 • Boravak u Havani 2 noćenja je oko 50 eura po osobi

Napominjemo:

Ako usporedite ovo putovanje u iznosu od 1299 eura možete vidjeti kako je ovo daleko bolja ponuda od bilo koje druge ponude na internetu. Putničke agencije traže i do 1500 eura za samo posjet Havani. Na ovaj način imate slobodno vrijeme skoro 3 puna dana za vidjeti Havanu plus priliku vidjeti neka od najljepših mjesta na svijetu.

Rezerviranje je online. Kliknite na link iznad i nakon što vas stranica preusmjeri možete online napraviti rezervaciju.

Ponuda uključuje:

 • Let za Havanu
 • Takse i pristojbe
 • Prtljagu
 • Puni pansion
 • Wifi
 • Transfere do gradova u kojima pristajete
 • Pića na kruzeru
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close