Booking.com
Putovanje na Kubu + krstarenje 20 dana – Jamajka, Dom.Republika, Tenerife, Europa
Posted by putujmojeftino on 15th November 2016
| 52786 views

Predstavljamo jednu od najboljih ponuda koju možete da kupite za manje od 1500 eura. Putovanje na Kubu avionom iz Italije i krstarenje od Kube do Europe u trajanju od 20 dana. Ponuda uključuje 20 dana na brodu s uključenim punim pansionom (5 obrok dnevno) i svim uključenim taksama i pristojbama kao i prtljagom + avionsku kartu do Havane. Predlažemo putovanje do Havane 8.ožujka kako bi imali gotovo 5 punih dana za uživanje na Kubi, a zatim iz Havane idete do Genove u Italiji kruzerom. Plan putovanja uključuje posjet Jamajci, Dominikanskoj Republici i Tenerifama – između ostalog. Cijena cijelog putovanja iznosi samo 1800 eura. Cijena od 1449 eura uključuje avionsku kartu do Kube – Havana iz Venecije (450 eura) i krstarenje od Havane do Europe 20 dana s punim pansionom za 999 eura po osobi. Ukupno 1449 eura. Smještaj na Kubi nije uključen, a možete ga dobiti za manje od 100 eura po osobi na stranici Hotelscombined.

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE LET ZA HAVANU

KLIKNITE OVDJE I REZERVIRAJTE KRSTARENJE

ZA SMJEŠTAJ NA KUBI KLIKNITE OVDJE

Pogledajte fotografije ispod. Takse i pristojbe su uključene kao i pristojbe zračnih luka. Prtljaga je uračunata, wifi je besplatan, puni pansion na brodu je uračunat u cijenu. Jedini trošak koji imate je za boravak u Havani (100 eura po osobi) za noćenja u hotelu i vaš osobni trošak dolaska u Veneciju na let za Havanu i povratak iz Genove do Hrvatske te trošak suvenira i osobni trošak.

Prilikom svakog posjeta mjestu imate cijeli dan za razgledavanje mjesta pa tako osim Havane možete posjetiti i uživati na Tenerifama, Jamajci, Dominikanskoj Republici, Karibima i barceloni. Cijeli paket pogledajte klikom na link iznad. Fotografija ispod pokazuje što sve možete vidjeti, vaš plan puta i informacije što je uključeno u cijenu.

rstarenja-1 ukljuceno2

Napominjemo:

Ako usporedite ovo putovanje u iznosu od 1449 eura možete vidjeti kako je ovo daleko bolja ponuda od bilo koje druge ponude na internetu. Putničke agencije traže i do 1500 eura za samo posjet Havani. Na ovaj način imate od 8. ožujka do 14.ožujka slobodno vrijeme na Kubi i putovanje od 14. ožujka do 1.travnja kruzerom od Havane preko nekih od najljepših djelova svijeta pa do Genove odakle je povratak u Hrvatsku.

Rezerviranje je online. Kliknite na link iznad i nakon što vas stranica preusmjeri možete online napraviti rezervaciju. Ako želite možete do Havane jednosmjerno avionom i iz Zagreba, cijena se razlikuje oko 1000 kuna.

Ponuda uključuje:

  • Let za Havanu
  • Takse i pristojbe
  • Prtljagu
  • Puni pansion
  • Wifi
  • Transfere do gradova u kojima pristajete
  • Pića na kruzeru

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close