Booking.com
Put oko svijeta avionom iz Zagreba – 16 dana za 1030 eura – Perth, Dubai, Bali, London
Posted by putujmojeftino on 3rd October 2017
| 4335 views

Putovanje oko svijeta avionom iz Zagreba u siječnju 2018. Polazak 16 i povratak 31.siječnja. Putovanje je sa polaskom iz Zagreba za London 16 siječnja i boravak do 18.siječnja. Putovanje iz Londona do Dubai 18.siječnja i boravak u Dubaiju do 22.siječnja, a zatim let na relaciji Dubai – Bali, Denpasar. Dolazak na otok Bali i borava od 22 do 26.siječnja i zatim let za Perth u Australiji. Boravak u Perthu do 30.siječnja i zatim let do Zagreba. Umjesto Pertha možete za 60 eura više dobiti putovanje u Sydney ako to želite. Kliknite redom na linkove ispod i pogledajte ponude. Cijene su po osobi i uključuju sve takse i pristojbe za sve avionske karte pa tako i za prtljagu. Vaša nadoplata za smještaj. Preporučujemo da smještaj uvijek prvo potražite preko stranice Booking ili tražilice Hotelscombined.

KLIKNITE OVDJE ZA LET DO LONDONA

KLIKNITE OVDJE ZA LET DO DUBAIJA

KLIKNITE OVDJE ZA LET DO BALIJA

KLIKNITE OVDJE ZA LET DO PERTHA

KLIKNITE OVDJE ZA LET DO ZAGREBA

Preporučujemo:

Napominjemo: uz male dodatke možete dodati Pariz, Sydney, Moskvu ili New York  uz ove destinacije ili umjesto neke od ovih destinacija.

Sve informacije o polascima i zračnim lukama imate nakon što kliknete na link iznad.

Izabrali smo siječanj jer je tada na ovim destinacijama ljeto. Ako želite sličnu ponudu sa nekim izmjenama (drugim destinacijama) onda nam pošaljite poruku ili ostavite komentar i prosljediti ćemo vam slične ponude.

Smještaj nije uključen, ali za manje od 500 eura po osobi nadoplate možete boraviti u hotelima na svim ovim destinacijama i tako cijena putovanja iznosi nešto više od 1500 eura po osobi. Za preporučene hotele kliknite na linkove iznad.

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close