Booking.com
Pogledajte zašto baš putovati na Maltu
Posted by putujmojeftino on 3rd July 2019
| 858 views

Otok Malta jedan je od najvećih otoka na Mediteranu i poznata je po slikovitim selima, arhitekturi, bogatoj povijesti i odličnim plažama. Donosimo vam kratki pregled i osvrt zašto morate posjetiti Maltu ove godine i zašto baš putovati na ovaj otok.

Ako želite jeftine ponude za Maltu možete nam poslati poruku ovdje – Facebook Putujmo Jeftino ili napisati komentar na kraju teksta. Već dostupne ponude pregledajte ovdje – Putovanja na Maltu.

Zašto putovati na Maltu?

Zbog niske cijene putovanja

Na Maltu možete gotovo za šaku kuna kroz cijelu godinu, a i cijene hotela i apartmana nisu velike.

Zbog klime

Malta je sunčani otok Mediterana i kao takva ima odličnu klimu i visoke temperature već od ožujka pa sve do kraja listopada.

Zbog hrane

Ako volite odličnu kuhinju onda ćete se oduševiti sa vrhunskim gastro delicijama otoka.

Noćni života

Noćni život na Malti je odličan, a izbor klubova, kafića i restorana zaista velik.

Povijest i kultura

Malta je star otok bogate povijesti i kulture pa ako je to nešto što vas zanima onda ćete se zaista zabaviti.

Credits. Malta by olgacov/ can stock photo
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close