Booking.com
Pogledajte kako do najjeftinijeg putovanja u svibnju
Posted by putujmojeftino on 2nd January 2018
| 771 views

Ako želite putovati u svibnju po najboljim cijenama pogledajte gdje putovati, kada putovati i kada rezervirati takvo putovanje. Kako je u trenutku pisanja ovog članka 28.prosinca vrijeme je da već danas planirate putovanje, a najkasnije dokraja siječnja da rezervirate avionsku kartu i smještaj.

Source: Santorini by Smallredgirl/Depositphotos

Gdje putovati

Najbolje je putovati u Portugal, Grčku, Francusku, Nizozemsku ili na otoke Maltu i Cipar.

Kada kupiti putovanje

Odmah ako to možete, ako ne onda barem prije veljače. Požurite jer će cijene samo rasti, a već danas možete pronaći jeftine avionske karte i odlične popuste za hotele i apartmane. Do kraja siječnja rezervirajte smještaj i kupite avionsku kartu.

Gdje pronaći ponude?

Preporuke za putovanja

Planirate putovati u svibnju? Pošaljite nam komentar ili ostavite poruku na FB stranici i javiti ćemo vam se s aktivnim ponudama za mjesec svibanj. U sve izražene cijene putovanja na ovoj stranici uvijek su uključene takse i pristojbe zračnih luka i nema nikakve doplate za avionsku kartu.

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close