Booking.com
Pogledajte dvije najbolje stranice za rezervaciju hotela
Posted by putujmojeftino on 8th November 2018
| 734 views

Ako planirate putovati onda bi trebali pročitati ovaj članak. Trenutno su samo dvije stranice vrijedne spomena kada pričamo o rezervacijama hotela i apartmana online. Jedna od njih je Booking, najveća stranica na svijetu i najsigurnija stranica na svijetu za rezerviranje hotela i apartmana. Po statistikama Booking je broj 1 kod svih putnika iz HR i okolice, ali Hotelscombined je isto tako u samom vrhu.

Ono što predlažemo je da uvijek usporedite cijene s Bookinga s onima koje pronađete na Hotelscombinedu. Razlika je ponekad velika. Hotelscombined je tražilica koja će za vas pronaći ponude kakve pronalazite i na Bookingu, ali će pri tome ponuditi i alternativne online stranice koje ponekad nude velike popuste za isti smještaj koji se oglašava na Bookingu. Na ovaj način garantirano uvijek možete pronaći smještaj po najboljoj cijeni.

Upute:

  • Recimo da tražite smještaj u Beču za Advent
  • Upišete Beč i unesete datume za vaš boravak na stranici Booking
  • Nakon što pronađete odgovarajući smještaj otvorite HOTELSCOMBINED
  • Upišite Beč i iste datume te kliknite na traži
  • Stranica Hotelscombined će sada za vas pronaći cijene za boravak u Beču

Jeste li već iznajmljivali svoj apartman na Bookingu? Napravite to što prije jer je to najbolji način za oglašavanje svojeg apartmana. Klikni na OVAJ LINK i otvori profil i postavi svoj apartman, kuću ili hotel na Booking i krenite sa iznajmljivanje. Najbolji uvjeti.

Osim što će vam ponuditi iste hotele kao i s Bookinga ponuditi će vam i dosta više hotela i apartmana koji se ne nalaze objavljeni na Bookingu i ponekad će oni biti na boljoj lokaciji ili nešto povoljniji.

Sada znate sve vaše opcije zato što ako nema na Bookingu ili preko tražilice Hotelscombined onda gotovo sigurno niti nema alternative osim Airbnb stranice (klikni ovdje i uzmi 30 eura popusta za Airbnb).

Credits. Room/wellness/Photo by Geribody/Can stock photo
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close