Booking.com
Pet super destinacija za posjetiti u travnju 2018. godine
Posted by putujmojeftino on 11th February 2018
| 1437 views

Želite na putovanje u travnju ove godine? Požurite jer je travanj blizu i cijene rastu gotovo svaki dan. Predlažemo ovih 5 destinacija kao najboljih izbor za posjetiti u mjesecu travnju. Za više informacija o destinacijama provjerite naše vodiče na stranici, a putovanja potražite i ovdje – Putovanja svijetom.

Pariz

Romantična večera u Parizu, šetanje parkovima, razgledavanje muzeja, shoppingiranje u neobičnim trgovinama i uživanje u atmosferi ovog predivnog grada jedan je od najboljih načina za provesti odmor u travnju.  Pariz je dostupan avionom iz Zagreba za 159 eura, a iz Zadra već od 69 eura. Provjerite – Putovanja u Pariz 2018.

credits. train by leonidandronov/can stock photo

Bali

Priuštite si odmor iz snova i posjetite jedan od najspektakularnijih otoka svijeta. Odmorite se na Baliju uz rajske plaže i uz savršene wellness usluge i masaže lokalnih hotela. Putovati na Bali nikad nije bilo jdnostavnije, a ni povoljnije – Daleka i egzotična putovanja.

Bali Kuta Beach by Pius99/can stock photo

Amsterdam

Putovanje u Amsterdam je uvijek jedna velika avantura i nikad neće biti isto kao prošli put. Savjetujemo da krajem travnja posjetite Amsterdam kada se odražavaju mnogobrojne aktivnosti, festivali i druga događanja. Ako volite zabavu, kulturu, umjetnost, ali i slobodu i diskreciju onda ćete uživati u Amsterdamu. Požurite i rezervirajte – Putovanja u Amsterdam.

Kuala Lumpur

Sredinom travnja uputite se u Maleziju u veličanstveni Kuala Lumpur. Jedan od najvećih i najboljih gradova svijeta. Uživajte u razgledavanju arhitekture, shoppingiranju i gastro delicijama. Putovanja u Kuala Lumpur su trenutno vrlo povoljna za letove iz Zagreba – Cijene u Kuala Lumpuru.

Credits: Kuala Lumpur photo by Fazon/123RF

Kyoto, Japan

Posjetite Kyoto u Japnu, a ako možete preporučujemo barem 2 – 3 dana za posjet Tokyu.  U Kyotu ćete doživjeti najljepše proljeća, a ovaj tisuću godina stari grad oduševit će vas kulturom, spomenicima, hramovima i predivnom prirodom.  Putovanja u Japan potražite ovdje – Jeftina daleka putovanja.

Source: Vichie81/Depositphotos
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close