Booking.com
Pet razloga zašto su putovanja u vlastitoj organizaciji bolja od putovanja s turističkim agencijama
Posted by putujmojeftino on 11th September 2017
| 939 views

Sigurno se pitate zašto stranica poput naše postoji i zašto bi netko sam organizirao putovanje kada već postoje turističke agencije koje nude usluge rezerviranja za druge i nude uslugu vodiča i organiziranja cijelog plana putovanja. Odgovaramo sa top 5 razloga zašto putovati bez usluge turističke agencije. Napominjemo da ako vam je loš engleski jezik i ako imate strah od putovanja sami da ipak odlučite za uslugu turističke agencije. Potražite svoje letove klikom ovdje – Skyscanner i svoj smještaj klikom ovdje – Hotelscombined. Uzmite popust za smještaj u iznosu od 25 eura klikom ovdje – Airbnb popust.

Credits: Rome by Dolgachov/Can Stock Photos

Putovanja su daleko jeftinija

Znati li da je u inozemstvu obavezno da se u cijenu uvijek napiše ukupan iznos koji uključuje takse i pristojbe? Kod nas na žalost to još uvijek nije slučaj i turističke agencije će ponekad napisati naslov poput„London 4 dana za 1999 kn“ ili „Maldivi za 6000 kuna“, ali će onda unutar ponude ili nakon razgovora s njihovim agentom biti objašnjeno kako su takse i pristojbe dodatnih 1000 ili čak 4000 kuna pa i više od toga. Ovo je totalna laž jer avionske karte i smještaj uvijek imaju uključene takse i one su uvijek zbrojene u cijenu kada sami tražite cijenu leta i cijenu noćenja u hotelu. U našim ponudama u cijenu je uvijek uračunata taksa i pristojba i nema nikakvog skrivenog troška osim vlastitog prijevoza do zračna luke odakle je polazak.

Nitko ne diktira tempo kojim razgledavate

Ako nam nešto smeta to je onda gust i gotovo uvijek loš izbor turističke agencije koja ustupa putovanja u pogledu termina obilazaka i popisa znamenitosti koje treba vidjeti. Ako putujete sami onda ne morate ovisiti o agenciji niti boraviti tamo gdje ne želite. Sami određujete vrijeme kada posjetite neku atrakciju i koliko ćete dugo tamo boraviti, a sami odlučujete kada se vraćate u hotel i kada odlazite iz hotela u obilazak i nitko vam neće reći kada počinje vaše “slobodno vrijeme”. Najgore je kada vam netko drugi govori što i kada vidjeti.

Sami birate vrijeme leta

Agencije uvijek imaju ili barem u 80% slučajeva podijeljene termine s drugim agencijama i ustupaju ponekad zaista loše datume putovanja što mnogima neće odgovarati. Ako sami rezervirate let i smještaj samo ćete i izabrati kada je vaš let i kada je vaš povratak, a po želji možete putovati s drugom kompanijom koju više preferirate iz nekog svojeg razloga.

Smještaj je bolji

Isto kao i kod taksi tako i kod smještaja cijena agencija ponekad zna biti zaista čudna. Ukoliko isti hotel koji ustupa turistička agencija pronađete online preko Hotelscombined tražilice ili stranice Booking gotovo u 9 od 10 slučajeva pronaći ćete nižu cijenu za isti hotel ili ćete pronaći bolji hotel po isto tako nižoj cijeni od navedene.

Putovanja nagrađuju kada putujete sami

Sami ili s prijateljima i obitelji, ali nikako s grupom i vodičem jer putovanja onda nagrađuju tako da ćete pronaći veće zadovoljstvo postignutim, osjećat ćete se mnogo bolje svjesni činjenice da ste vi organizirali putovanje, a i izlazak iz zone komfora će vas učiniti jačom osobom i ojačati vašu sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama.

Credits: Travel by Racorn/Can Stock Photos

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close