Booking.com
Paddington Flats – najbolji budžet hotel u Londonu
Posted by putujmojeftino on 2nd July 2018
| 1382 views

Već par godina preporučujemo ljudima budžet smještaj u Londonu i to je uvijek hotel u samom centru grada na manje od 1,5 km od mnogih znamentiosti. Ime hotela je Paddington Flats i možete kliknuti na ovaj link i dobite ćete uvijek najbolju cijenu za rezrviranje.

Ovaj hotel ustupa dvokrevetne sobe već od 200 kn po osobi za noćenje što je 400 kn po danu/noćenju u samom centru Londona. Ovo nije odličan smještaj po pitanju kvalitete, ali je vrlo dobar i najbolji je po cijeni od 200 kuna po osobi. Ako želite biti na 10min pješice od najboljih parkova, muzeja i restorana, ali i mnogobrojnih uličnih marketa i shopping centara onda je lokacija Paddington obavezna za vaš boravak, a hotel Paddington Flats je garantirano najbolji izbor za ovaj iznos.

Više od 200 ljudi je samo u 2017 godini boravilo u ovom hotelu na našu preporuku i do sada nismo dobili niti jednu poruku da se netko razočarao u hotel. Ako ne očekujete luksuz i želite što povoljniji smještaj, a da to nije hostel s više od 4 kreveta nego dvokrevetna soba ili trokrevetna soba onda je ovo izbor za vas.

Kliknite na link iznad i pogledajte smještaj odmah. Rezervirajte svoj budžet boravak u Londonu. Ako rezervirate smještaj 3-4mj unaprijed cijena zna biti i manja pa noćenja mogu biti već od 150 kuna po osobi.

Putovanja u London možete odmah sad pogledati preko ovog linka – Jeftina putovanja u London.

credits: London by david novi/123rf
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close