Booking.com
Neum – ljetna destinacija
Posted by putujmojeftino on 15th May 2018
| 374 views

Ako želite predivno ljetovanje na moru predlažemo da razmislite o ljetovanju u Neumu. Ovaj grad je turističko naselje Bosne i Hercegovine na Jadranskom moru. Poznat je kao odlično ljetno odredište zbog dobrih restorana, kafića, plaža i jeftinih hotela i apartmana. Ukoliko vam Neum nije predaleko zaista predlažemo da pogledate cijene noćenja i razmislite o rezerviranju ljetovanja u ovom gradu.

Grad Neum se uglavnom oslanja na turizam, a ima gotovo 8000 smještajnih jedinica, a najbolju ponudu za noćenje dobivate preko stranice Booking hoteli – kliknite i provjerite cijene noćenja.

Općina Neum ima oko 6000 stanovnika od čega u gradu živi nešto više od 4000 stanovnika. Grad je pun hotela, restorana i kafića. Neum je udaljen manje od 40km od Korčule i nešto manje od 80km od Makarske, a nalazi se u blizini Stona, Mljeta i otoka Šipana. Putovati možete autom ili autobusom, a ukoliko putujete avionom za Dubrovnik možete dalje jeftino autobusom do Neuma. Grad Split je udaljen 140km od Neuma.

Neum ima odličnu mediteransku klimu, a temperatura mora je u srpnju i kolovozu vrlo visoka i iznosi između 24.5 i 27°C pa će se svidjeti svima koji vole toplo more, čiste plaže i dobru gastro ponudu. Neum je po nama jedna od najboljih budžet destinacija za ljetovanje. Kliknite na link iznad i provjerite cijene ljetovanja.

Fotografija ispod je simbolična.

credits:  by Kanvag/123rf
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close