Booking.com
Airbnb Hrvatska – popusti i kuponi za apartmane i hotele
Posted by putujmojeftino on 11th August 2015
| 9015 views

Airbnb je najbolji smještaj za vaše putovanje. Danas je Airbnb najpopularniji način rezeviranja apartmana kod Hrvata. Najpovoljniji smještaj, ali i najveći izbor smještaja od Zagreba, New Yorka, Havane pa sve  do Havaja. Boravite u luksuznim apartmanim u pola cijene. Danas vam predstavljamo trenutno najbolje i najpovoljnije rješenje za smještaj na putovanjima. Već smo pisali o servisu airbnb i naš članak možete pročitati klikom ovdje. Ono što morate znati je da Airbnb u pravilu nema hotela nego privatne apartmane, ville, kuče, vikendice, ali postoji iznimka i u svakom gradu (primjer: Istanbul, Venecija, Milano, Ženeva) postoje pansioni ili obiteljski hoteli koji se također mogu rezervirati putem Airbnb-a. Danas ovaj servis nema konkurencije zbog svoje fleksibilnosti, broja apartmana i niskih cijena. Pročitajte u nastavku teksta sve o Airbnb-u.  Popust od 30 eura za vaš prvi smještaj možete uzeti klikom na <<<< link za popust.

 

KLIKNITE OVDJE I UZMITE 25 € POPUSTA

Nakon što kliknete na link za popust dobivate poruku kao što možete vidjeti u video zapisu ispod. Kliknite accept i sign-in s emailom ili facebook računom. Potvrdite račun i kada budete željeli putovati imate popust koji možete iskoristiti za prvo putovanje.

Ako želite možete napraviti po 1 račun na Airbnbu za sebe i svojeg supruga, brata ili prijatelja i svaki put iskoristiti popust.

 

Prije no što krenemo s pitanjima i odgovorima, moramo reći kako ispod ovog teksta imate i video zapis koji će vam pomoći da malo bolje upoznate uslugu airbnb.

 

 

Zašto koristiti airbnb?

Airbnb je odlična alternativa hotelima jer nudi opciju da iznajmite cijelu vilu, apartman ili stan po mnogo povoljnijom cijenom no što je to slučaj s hotelima. Osim što je povoljnija usluga od hotela u dosta slučajeva apartmani koji pronađete na airbnb-u nalaze se na boljoj lokaciji u blizini mnogih atrakcija.

 

Kako koristiti airbnb?

Korištenje ove usluge je vrlo jednostavno. Prvo što trebate je otvoriti korisnički račun na airbnb-u. Da bi otvorili korisnički račun kliknite na ovaj link kako biste dobili naštu pozivnicu uz koju dobivate 22€ popusta koji možete iskoristiti kada rezervirate smještaj. Nakon otvaranja korisničkog računa dodajte profilnu fotografiju, upišite svoje podatke ili najbolje povežite ga s vašim facebook profilom jer će tada stanodavac imati uvid kako vi niste neozbiljna osoba i da nemate što skrivati.

 

 

Koliko je sigurno korištenje airbnb-a?

Korištenje airbnb-a je sigurno da sigurnije ne može biti. Svaki apartman ima ocjene i komentare bivših korisnika kao što ima i sigurnost plaćanja iz razloga što novac uplaćujete airbnb servisu koji će tek 24 sata nakon vašeg boravka isplatiti taj novac stanodavcu. u slučaju da nešto nije u redu sa stanom imate 24 sata za kontaktirati korisničku podršku airbnb-a koja će vam odmah vratiti novac ili besplatno organizirati smještaj u blizini smještaja u kojem ste željeli boraviti.

 

 

Tko sve boravi u stanu koji se iznajmljuje?

U stanu boravite vi i osobe koje vi prijavljujete da će boraviti s vama. Prilikom rezervacije i pretraživanja slobodnih smještaja u gradu koji posjećujete imate opciju kao i naprednu opciju pretraživanja po detaljima kao što su (ultra brz internet, smještaj s bazenom, garaža i parking, boravak kućnih ljubimaca, pogled na more itd.).

 

 

Što mi preporučujemo?

Mi smo i sami dugogodišnji korisnici airbnb-a na gotovo četiri različita računa. Svaki član naše stranice ima airbnb račun i uvijek ga je koristio prilikom putovanja. Iz osobnog iskustva preporučujemo da izmete smještaj kod stanodavca koji ima barem pet pozitivno napisanih recenzija odnosno komentara s visokim ocjenama.

 

 

Što ako već imam airbnb korisnički račun?

Ako imate račun od prije i dalje možete iskoristiti naš poklon od 22€. Račun možete otvoriti na drugu email adresu na ime supružnika, člana obitelji ili prijatelja. Najbolje od svega je osim što vi dobivate 22€ popusta i svi vaši prijatelji koje vi pozovete nakon što ste prihvatili našu pozivnicu također dobivaju 22€ popusta.

 

 

Zaključak

Ako želite povoljno boraviti u svjetskim metropolama ili iznajmiti luksuzne vile širom svijeta pa i u Hrvatskoj po dvostruko nižim cijenama od hotela airbnb je sigurno opcija broj 1 kada putujete.

 

 

 

 

 

Please like & share:

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/

Close