Booking.com
Najbolji smještaj za Advent u Zagrebu
Posted by putujmojeftino on 18th October 2016
| 13124 views

Ove godine Advent u Zagrebu je ponovno jedan od najvećih i najljepših Advenata u Europi. Zagreb je u 2015 godini imao jedan od najljepših Advenata i bio je jedan od najviše posjećenih gradova Europe. Ako ove godine planirate posjetiti Zagreb predlažemo da ostanete barem jedno noćenje. Za vas smo izabrali 2 vrhunska apartmana koji su vjerovali ili ne na samo 200m od događanja tj. od Zrinjevca gdje se održava Advent. Cijene ovih apartmana su zaista povoljne i iznose samo 20 eura po osobi.

 

Ako uzmete 2 noćenja i otvorite novi Airbnb račun klikom ovdje – AIRBNB POZIVNICA onda dobivate i 30 eura popusta pa zapravo na 2 noćenja imate 40% popusta što znači da je cijena za 2 noćenja samo 12,5 eura po osobi nakon što vam popust dobiven klikom na link iznad umanji cijenu za 30 eura. Ova dva apartmana imaju na stotinjak recenzija s najboljim ocjenama, imaju super sadržaj, najbolju lokaciju i ono najbitnije, niska cijena i slobodni termini u prosincu.

Prvi apartman možete pogledati klikom ovdje – Sunčani Apartman u srcu Zagreba

  • Cijena – 40 eura za 1 noć, 50 eura za 2 noćenja (ako uzmete naš popust – link iznad)
  • Zašto ovaj apartman? Velik je, super lokacija i super ocjene bivših korisnika.
  • Napominjemo kako ovo nije sponzoriran članak. Sve fotografije pripadaju vlasniku apartmana i stranici Airbnb

 

Drugi apartman možete pogledati i rezervirati ovdje – Super apartman s najboljom lokacijom

  • Cijena apartmana iznosi 40 eura za 1 noć odnosno 50 eura za 2 noćenja uz naš popust.
  • Zašto ovaj apartman? Vrlo moderan, odlične recenzije, top lokacija.

 

Napominjemo kako su hoteli u blizini centra Zagreba u prosjeku 50-80 eura po osobi za Advent i nemaju ovakvu lokaciju niti privatnost. Ako tražite super apartmane s najboljom lokacijom i vrhunskim recenzijama ovo su 2 ponajbolja apartmana u Zagrebu. Nemojte zaboraviti da izradom novog Airbnb računa dobijete 30 eura popusta koje možete iskoristiti za sve apartmane ukoliko je ukupan iznos iznad 70 € što znači da ako uzmete 2 noćenja u ovom apartmanu umjesto 80 eura plaćate samo 50 eura ili 25 eura po noćenju za 2 osobe. Za popust od 30 eura kliknite ovdje – AIRBNB POPUST. Ako želite usporediti cijene apartmana i lokaciju s cijenama hotela u Zagrebu najbolje je to napraviti ovdje – Hoteli u Zagrebu.

Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close