Booking.com
Najbolje i najpovoljnije destinacija za predivan odmor u travnju
Posted by putujmojeftino on 30th November 2020
| 194 views

Ako još uvijek niste rezervirali sljedeće putovanje toplo preporučujemo da to bude na jednu od sljedećih destinacija. Ovo su sve redom top mjesta na koja možete putovati povoljno, a tamo ćete uživati u niskim, cijenama. Ako želite posjetiti jednu od ovih destinacija javite nam se s porukom putem ovog linka.

Porto

Drugi najveći grad Portugala i po mnogima jedan od najljepših gradova u Europi. Let u travnju iznosi manje od 50 eura, ako rezervirate već ovaj mjesec, hoteli su dostupni od 40 eura po danu boravka, a cijene su kao u Hrvatskoj.

Bukurešt

Bukurešt je jedan predivan grad koji će vas oduševit hranom, kulturom, predivnim parkovima i velikim avenijama prepunih kipova i otvorenih trgova. Cijena leta je oko 60 eura, noćenje u hotelu 30-tak eura, a hrana jeftinija od one u Hrvatskoj.

Riga

Predivna Riga je grad bogate povijesti i kulture. Cijena leta po osobi iznosi 70tak eura, hoteli su 25 eura, a cijene odlične, nešto poput onih u Zagrebu.

Vilnius

Vilnius je još jedan predivan grad u Europi koji ćete obožavati. Letovi su oko 120 eura, hoteli 20 eura po osobi za noćenje, a hrana čak i povoljnija od one u Zagrebu.

Atena

Predivan grad bogate povijesti, lijepe arhitekture i odlične gastro ponude. Letovi iz Hrvatske već od 99 eura, hoteli su 15 eura po osobi za noćenje, a hrana cijenom poput one u Zagrebu.

 

Želite na putovanje? Rezervirajte preko BOOKING-a. Kliknite na link i usporedite cijene. Garantirano najbolje cijene, a sigurne rezervacije jer imate pravo besplatno otkazati hotele i apartmane, a velik broj smještaja nudi i opciju da platite novcem tek pri dolasku

Credits: Athens, Greece by cge2010/ bigstockphoto
Please like & share:

Promjenili smo pravila o zaštiti podataka i kolačićima. Stranica putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno Više informacija

putujmojeftino.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite na gumb X desno. Za više informacija posjetite: http://aboutcookies.org/. Naša stranica koristi kolačiće isključivo radi pružanja boljeg korištenja stranice kako bi se određene stranice otvarale brže i na svim vašim preglednicima i uređajima. Mjeri se broj posjetitelja i vrijeme trajanja posjete. Na stranici možete pronaći oglase Google-a. Za više informacija o pravilima i kolačićima koje dobivate prilikom posjeta oglasu kliknite ovdje - https://policies.google.com/technologies/ads. U bilo kojem trenutku možete s vašeg računala ukloniti kolačiće koje se dobili pregledom ove stranice. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Za više informacija što su to kolačići kliknite ovdje - http://www.allaboutcookies.org/

Close